E2h

Hoe maak je een dubbele nederlandse springtouw maken

Springtouwen hebben veel toepassingen

Springtouwen hebben veel toepassingen. Voor de kinderen in de parken, het is een van de meest voorkomende spelletjes die ze zouden kunnen spelen elke dag. En in de wetenschappelijk-kinetische oogpunt is het een van de beste oefeningen die de kracht van je onderste spieren kunnen maximaliseren. In de loop van de tijd, heeft deze favoriete spel en oefenhulpmiddel uitgegroeid tot iets dynamischer, meer plezier en een beter oefening. Het heet dubbele Nederlandse springtouw. Dit is een innovatie van de traditionele springen touw waar de speler wordt met slechts een touw. Double Nederlandse springtouw maakt gebruik van twee touwen cirkelen op verschillende tijdstippen. Als u al bekend met touwtje springen en willen dubbele Nederlandse springtouw hieronder proberen, zijn manieren over hoe u kunt er een maken.

  • Beslis over de vraag of u wilt een een-of twee-akkoord touw. Double Nederlandse springtouw zijn twee touwen gespeeld op hetzelfde moment. Maar er zijn mensen die de voorkeur geven om het in een single-touw dat hen in staat stelt om het te spelen met meer trucs. Als je zijn het spelen van deze een voor een tijdje nu, zou het raadzaam zijn om een ​​single-akkoord dubbele Nederlandse springtouw hebben. Dit geeft je ruimte om te spelen en vooraf trucs te leren in het springtouw. Maar als je net begint, het maken van twee-akkoord dubbele Nederlandse touw zou beter zijn.
  • Bereid twee akkoorden van gelijke lengte. Net voor te bereiden twee akkoorden van gelijke lengte. De lengte moet gelijk zijn aan die van een normale touwtjespringen. Zorg ervoor dat de twee akkoorden die je hebt zijn van dezelfde lengte. Anders zou er problemen ontstaan ​​tijdens het spelen.
  • Zeker zijn van dezelfde lengte. Zodra u de twee akkoorden, zorg ervoor dat ze even lang zijn door strekken ze uit. Als ze niet gelijk zijn, de nodige aanpassingen. Zodra de lengtes van de twee akkoorden zijn definitief, maak een knoop in beide uiteinden van de twee akkoorden.
  • Voor single-akkoord dubbele Nederlandse touw, niet knippen. Als je hebt besloten om een ​​single-akkoord dubbele Nederlandse springtouw te maken, gewoon meten de grootte van een springtouw en krijgen dan een enkel akkoord van ten minste tweemaal de lengte van dat touwtje springen je gemeten. Zodra u het akkoord, strek het uit en vouw deze dubbel. Wanneer u reeds het midden van het akkoord hebben, maak een markering door het plaatsen van een gekleurde band in het of door gewoon met behulp van een markeerstift.
  • Bevestig handvatten om de akkoorden. Nu dat je de akkoorden hebben en hebben verzekerd van een knoop, kunt u handvatten aan. Handgrepen kunnen u helpen de dubbele Nederlandse springtouw gebruiken met meer gemak. Dit is echter facultatief. Maar als je alleen maar begonnen om het spel te spelen, zou het raadzaam zijn om een ​​plaats. Daarna uw dubbele Nederlandse kabel gereed is voor gebruik.


Een dubbele Nederlandse springtouw biedt meer dan alleen plezier

Hoe maak je een dubbele nederlandse springtouw maken. Beslis over de vraag of u wilt een een-of twee-akkoord touw.
Hoe maak je een dubbele nederlandse springtouw maken. Beslis over de vraag of u wilt een een-of twee-akkoord touw.

Een dubbele Nederlandse springtouw biedt meer dan alleen plezier. Het geeft je ook een goede oefening die de kracht van uw lagere spieren en concentratie combineert. Dit spel, in tegenstelling tot zijn voorganger, is meer nodig dan alleen maar stevige spieren. Het vereist ook diepe concentratie te krijgen het ritme dat je nodig hebt om te verblijven in het spel.