E2h

Hoe maak je een dubbele been lift pilates oefening te doen

In de huidige groener

In de huidige groener, slanker omgeving, de schijnwerpers op de gezondheid en fitness is groter en helderder. Zo worden meer en meer mensen krijgen in de handeling en het leren hoe om fit te blijven en gezond te blijven. Een van de meest populaire oefeningen vandaag is Pilates. De intrigerende combinatie van mentale, spirituele en fysieke therapie technieken heeft Pilates een favoriet onder de massa's, uit gewijd gym buffs om mobiele telefoon en Blackberry-toting yuppies. Als je wilde om meer te leren over Pilates en een paar zetten om thuis te proberen te leren, bent u in geluk. Hier is hoe om te doen een dubbele been lift Pilates oefening:

Hoe maak je een dubbele been lift pilates oefening te doen. De dubbele been lift.
Hoe maak je een dubbele been lift pilates oefening te doen. De dubbele been lift.

  • Pilates. Zoals eerder vermeld, Pilates is een uniek systeem van fysieke fitheid. De oprichter, Joseph Pilates, beschreef het als met behulp van je geest om je spieren te controleren. Zo, het vereist veel aandacht, bewustzijn en concentratie. De training ook gecentreerd op center, je kern, versterking met het gebruik van verschillende inrichtingen, zoals een mat, gewichten, weerstand banden en apparaten en oefenballen.
  • Uitgelezen kans. Voordat u begint met een Pilates-sessie of een zware fysieke training voor die kwestie, moet u altijd maken er een punt om op te warmen-up en strek uw gewrichten en spieren, om je lichaam klaar voor de training. Pilates is niet zo vermoeiend als zeggen een boks-klasse, maar het kan een aantal nog steeds doen op je lichaam en het is altijd beter het zekere voor het onzekere. De dubbele been lift is iets van een belasting oefening dus werken in het zweet en versoepeling in het zal het verminderen van de druk op je spieren en lichaam.
  • De dubbele been lift. Deze oefening richt zich op de buik. Stel uw mat naar beneden en ging op de grond, plat op je rug, het strekken je hele lichaam en plaats uw armen naar de zijkant. Prop beide knieën omhoog als je net een berg en ontspannen jezelf. Trek je knieën naar je borst en dan langzaam uit te breiden zodat ze verwijzen naar het plafond (je lichaam lijkt op de letter "L"). Houd ze op die manier. Vervolgens breng je schouders, nek en hoofd omhoog en leg je handen achter je hoofd met je ellebogen open en breed. Nu voor de goede dingen. Langzaam lager uw benen, op slechts een paar centimeter, en houd die positie. Je moet beginnen met uw core aanscherping voelen. Adem uit terwijl het opheffen van hen een back-up (de hervorming van de "L"). Herhaal de verlaging beweging, steeds lager elke keer en het gebruik van uw buikspieren, niet je armen of rug te tillen back-up. Vergeet niet dat verder je komt, hoe langer je de positie vast te houden, zorg ervoor dat je armen blijven aan de achterkant van je hoofd en je schouders moet de vloer niet raken.


Hoewel de centrale doelstelling van Pilates van een fusie van lichaam en geest kan een beetje klinkt te intimiderend, zeker van zijn dat de oefening kan en zal wonderen doen voor je lichaam, in de eerste plaats. De dubbele been lift oefening is relatief vrij gemakkelijk om dit te doen, met een beetje oefening, moet u in staat om effectief uit te voeren.