E2h

Hoe maak je een dans fitness programma halen

Dance Fitness lessen zijn een geweldige manier om in vorm en helpen een paar ponden afwerpen. Dance fitness combineert het plezier van de dans met een cardio-en aërobe training ontworpen om uw spieren werken, hart en vaak helpen verhogen van uw flexibiliteit. Dance fitness-programma's, in tegenstelling tot andere trainingen hebben de flexibiliteit van wordt gedaan waar je kunt opstaan ​​en hebben ruimte om te bewegen. Dance fitness-programma's kan helpen bij het verbeteren van je houding, en ook leer je een paar stappen om te pronken met de volgende keer dat je naar buiten op een weekend.

  1. Er zijn veel verschillende soorten dans fitness programma's beschikbaar. Neem contact op met uw lokale sportschool of dansstudio om te zien welke soorten lessen worden aangeboden, de moeilijkheidsgraad en voor korte beschrijvingen van de klassen.
  2. Denk aan je eigen fysieke activiteit vermogen. Als je een beginner bent, overweeg dan langzamer temp klassen, zoals ballet of balzaal. Als u zich in fysieke revalidatie of die lijden aan eerdere schade, overweeg dan een aqua-aerobics dans les geleerd in het zwembad voor een lage impact oefening.
  3. Meld je aan voor je lessen en zorg ervoor dat u bij te wonen. Vaak gast passen zijn beschikbaar, zodat u kunt de klassen proeven alvorens een vaste verbintenis. Als u geïnteresseerd bent in het uitproberen van verschillende soorten klassen, informeren over de vraag of er een all toegangspas.
  4. Onderzoek je lessen. Het volgende is een korte beschrijving van een aantal van de populaire vormen van dans fitness-programma's worden aangeboden op verschillende locaties en sportscholen.

Hoe maak je een dans fitness programma halen. Denk aan je eigen fysieke activiteit vermogen.
Hoe maak je een dans fitness programma halen. Denk aan je eigen fysieke activiteit vermogen.

Aquatic Dance - Aquatic dance programma's kunnen voorzien van een veelheid van dansstijlen waaronder ballet en yoga. Het uitvoeren van oefeningen in het water zorgt voor een lage impact omgeving. Aquatic dans programma's kunnen variëren in moeilijkheidsgraad van beginner lessen de nadruk op flexibiliteit en coördinatie tot geavanceerde lessen ontworpen voor een aërobe training.

Ballet - Ballet maakt gebruik van zachte muziek en is zeer geschikt voor beginners tot gemiddeld vermogen. Ballet richt zich op houding die helpt bij de bevordering flexibiliteit en bouwen kracht.

Latin Dance - Er zijn een verscheidenheid van Latijns-Amerikaanse dans fitness-programma's om uit te kiezen. Sommige populaire soorten zijn salsa, rumba en samba. Latin dance fitnesslessen nemen levendige, vrolijke Latijns-Amerikaanse muziek met snelle stappen en draaien voor een krachtige cardiovasculaire training.

Buikdans

Buikdans. Meld je aan voor je lessen en zorg ervoor dat u bij te wonen.
Buikdans. Meld je aan voor je lessen en zorg ervoor dat u bij te wonen.

Buikdans - Belly dance fitness-programma's combineert vrolijke Arabische muziek met zwoele bewegingen. Buikdans werkt zowel het onderlichaam en de kern en bovenlichaam. Snelle stappen en snel muziek zal zorgen voor een goede aërobe training, terwijl de unieke bewegingen zal training die vaak verwaarloosd kern en schuine buikspieren.

Jazz - Jazz oefenprogramma's te nemen populaire jazz beweegt met de opwinding van de jazz muziek. Deze lessen zullen helpen verbeteren van de houding en flexibiliteit terwijl u om calorieën te verbranden.