E2h

Hoe maak je een dagelijkse oefening training routine schema

Het hebben van de motivatie en de vastbeslotenheid om gewicht te verliezen door middel van oefening opleiding lijkt te zijn alles wat nodig is om te slagen. Denk nog eens na. Het kan zijn dat de juiste redenen en de grimmige vastberadenheid, maar als je niet beschikt over een systeem, dan kun je gewoon verwachten dat afscheid vroeg om te zeggen uw doelstellingen. Een systeem is verplicht en dit omvat een schema van uw oefening routines. Immers, ook al is een training is een fysieke activiteit, is het vereist wat denkwerk vooraf, zoals het maken of op zoek naar een programma, log, tips, plan, enz.

Om een ​​schema dat geschikt is voor u, kunnen de volgende tips nuttig zijn.

  • De beste tijd van de dag voor cardio of krachttraining is vroeg in de ochtend. Smog is niet opgebouwd dat veel nog om u te vervelen als je joggen buiten. Uw lichaam koolhydraten niveau is ook laag op dat moment, waardoor je verbrandt uw vet efficiënter te maken.
  • Als vroeg wakker worden is te veel voor u of als u te vroeg om het kantoor altijd rijden, dan is uw schema na het werk in de sportschool. U kunt omgaan met je gewicht en je jezelf kunt bevrijden van de stress van het werk voordat u een nachtrust.
  • Stel een weekschema dat je echt kan bijhouden. Het is niet genoeg dat je het op te schrijven. Het moet niet onmogelijk veeleisend. Anders kan je gewoon uiteindelijk overtreden uw eigen programma totdat u kunt denken aan junking de inspanning geheel.
  • Niet plannen een training van twee dagen achter elkaar. U moet plotten een om de andere dag. Het zou zelfs beter zijn als u uw cardio afgewisseld met krachtoefeningen.
  • Voor een holistische en evenwichtige work-out, moet je niet zomaar een soort routine. Inclusief aerobic oefeningen en een gewichtheffen programma. Het resultaat zal niet alleen gewichtsverlies. U kunt ook vervangen van het vet verloren met goed gestemde spieren.
  • Richt de hele set van spiergroepen in je lichaam. Zorg ervoor dat de planning van uw training routine zal u toelaten om alle sets van de spieren te trainen op verschillende tijdstippen. Je kunt een drie-daagse cyclus voor. Focus op een spiergroep voor drie dagen dan een ander voor de komende drie dagen.
  • Een schema voor de week kan goed zijn, maar het zou nog beter zijn als je een meer in het bijzonder plan voor elke training. Dit betekent dat u uw trainingstijd te verdelen in een aantal routine periodes, een combinatie van de lichte en zware oefeningen en zetten korte rust in tussen.

Met een schema voor uw training training elke dag

Hoe maak je een dagelijkse oefening training routine schema. De beste tijd van de dag voor cardio of krachttraining is vroeg in de ochtend.
Hoe maak je een dagelijkse oefening training routine schema. De beste tijd van de dag voor cardio of krachttraining is vroeg in de ochtend.

Met een schema voor uw training training elke dag, heb je een systeem dat u kunt op je pad te begeleiden naar gewichtsverlies en een gezond lichaam. Echter, dit zou nog steeds niet garanderen u succes. Een schema, zelfs als goed geschreven en gedetailleerd, is net als een set van zelf opgelegde regels. Zonder een beetje zelfbeheersing, zal uw schema alleen op papier goed. Dus, maak een beweging en wilt u misschien om te beginnen vandaag!