E2h

Hoe maak je een coumadine side effect tegen te gaan

Coumadin is een soort geneesmiddel dat wordt toegediend aan patiënten om het bloed dunner maken. Het is een anti-coagulant dat het risico op bloedstolsels in het lichaam vermindert. Dit medicijn kan voorkomen dat een patiënt van het hebben van hartaanvallen en beroertes, omdat de stolsels vormen geen in de slagaders en aders. Het nemen van Coumadin kan ernstige bijwerkingen die de patiënt kan een negatieve invloed hebben. Het is belangrijk om de verschillende bijwerkingen en omgaan met kennen.

Hier zijn enkele tips over hoe om Coumadin bijwerkingen tegen te gaan:

Hoe maak je een coumadine side effect tegen te gaan. Medische aandoeningen.
Hoe maak je een coumadine side effect tegen te gaan. Medische aandoeningen.

  1. Dosering. Coumadin kunnen worden in verschillende doseringen. Niet zelfmedicatie op dit type drug. U moet uw arts te raadplegen, zodat u kan worden gegeven de juiste dosering van Coumadin en de hoeveelheid van de bijwerkingen die u kunt ervaren te verminderen. Het is gemeld dat Coumadin kan veroorzaken patiënten te bloeden wanneer het gegeven een hoge dosering op het eerste gebruik. Wanneer u dit ervaart, is het belangrijk om u te laten uw arts onmiddellijk op de hoogte.
  2. Medische aandoeningen. Je hebt ook te laten uw arts weten als u bestaande medische aandoeningen. Er zijn enkele omstandigheden waarbij inname van Coumadin kunnen schadelijke bijwerkingen. Sommige van deze zijn zweer, nier-en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, zwangerschap en nog veel meer.
  3. Volg de arts orders. Om te voorkomen dat het ervaren van de bijwerkingen, uw arts orders op te volgen naar de letter. Neem niet de medicijnen langer dan u zou mogen en niet verhogen of verlagen van de dosering zonder advies van uw arts. Af en toe, kan op met uw arts wijzigen van de dosering naar de zijkant effecten te vermijden en, zodat u kunt het beste uit van het geneesmiddel te krijgen.
  4. Vaak voorkomende bijwerkingen. Sommige van de vaak voorkomende bijwerkingen van Coumadin kan bloed bevatten in de urine, misselijkheid, braken, buikpijn, neusbloedingen, diarree, verlies van eetlust of gevoelloosheid. Deze bijwerkingen zijn ook vaak voorkomende bijwerkingen van andere geneesmiddelen, zoals Zoloft, Zocor en Advair. Zodra u deze bijwerkingen ervaart, moet u uw arts te raadplegen, zodat uw conditie kan worden gecontroleerd. Uw arts kan voorschrijven u met een nieuwe geneesmiddel dat kunnen beter worden voor jou. Je kan wel of niet last heeft van deze bijwerkingen.
  5. Drink veel water. Wanneer u Coumadin, of enige vorm van drugsgebruik, moet je jezelf te houden gehydrateerd en drink veel water. Op deze manier zal uw bloed circuleren beter en de vloeistoffen in je lichaam kan worden geregeld. U kunt ook te ontdoen van veel van het lichaam gifstoffen als je veel water te drinken door urineren vaker.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken om de bijwerkingen van Coumadin tegen te gaan. Vergeet niet dat u alleen dit geneesmiddel te nemen op advies van de arts en mag nooit geneesmiddelen voor te schrijven aan jezelf. Het zal ook helpen als u onderzoek op het gebied de bijwerkingen van het geneesmiddel op het internet, zodat dat je weet wat om te verwachten wanneer u neemt u de geneeskunde.