E2h

Hoe maak je een chiropractische behandeling te behouden

Chiropractische is een manipulatie van de wervelkolom te behandelen en de gewrichten verbeteren door herstel van hun eigen beweging. De procedure is zacht en gecontroleerd directe druk op de rug om de zenuwen van obstructie verlichten. De herschikking behoudt de spieren te helpen de wervelkolom in de juiste positie te houden.

Dit proces moet worden uitgevoerd in een aantal sessies van kracht wordt. Het aantal benodigde sessies hangt van de hoeveelheid blokkade die moet worden gecorrigeerd. Met de juiste onderhoud van de chiropractische behandeling, heeft u een snellere weg naar volledig herstel.

Als u onlangs een chiropractische behandeling, of als je op het punt om een ​​ondergaan, hieronder zijn enkele richtlijnen om u te helpen de uitlijning van uw wervelkolom.

Hoe maak je een chiropractische behandeling te behouden. Woon al uw geplande afspraken met uw arts.
Hoe maak je een chiropractische behandeling te behouden. Woon al uw geplande afspraken met uw arts.

  • Woon al uw geplande afspraken met uw arts. Een grote fout die een chiropractor patiënt mogelijk zou kunnen maken is om uw sessie voor lief nemen en over te slaan. Het is absoluut noodzakelijk dat u uw afspraken te houden en wees er op tijd bij. De frequentie van uw sessies is voorgeschreven door uw arts voor een reden dan ook, vooral als je een meer agressieve behandeling plan nodig.
  • Doe je huiswerk. Chiropractoren meestal vragen patiënten om oefeningen te doen thuis. Klinkt als een hoop werk, vooral als je niet een fan bent van uit te werken. Maar hoe vreemd het oefenprogramma ook mag lijken, zijn deze oefeningen ontworpen om de chiropractische behandeling uitgevoerd op u te ondersteunen en het bezit komen van uw verschillende spiergroepen om sneller te reageren te houden. Neem de tijd om regelmatig te doen voorgeschreven oefeningen.
  • Zich te onthouden van het doen van de activiteiten die geactiveerd of veroorzaakt uw wervelkolom probleem. Nu, dit kan een uitdaging zijn als de oorzaak of trigger kan een gewone actie die je doet onbewust zijn. Bijvoorbeeld niet onderuit zakken op je stoel, terwijl op klasse, tv-kijken, of het spelen van computerspelletjes niet helpen met ruggengraat uitlijning op alle. Wees bewust van je acties en houding.
  • Wees meer actief. Verrassend, een actievere chiropractie patiënt lijkt een gezonder leven te hebben met een snellere reactie op de behandeling volgens de meeste chiropractors. Activiteiten zoals joggen, zwemmen, of zelfs regelmatig oefeningen stimuleren de gewrichten en spieren. De rekken van de spieren bij het doen van bepaalde bewegingen helpt bij het verbeteren van de wervelkolom uitlijning. Naarmate je meer actief is, is het mogelijk dat je nodig hebt minder bezoeken aan uw chiropractor te wijten aan de snelle verbetering van je lichaam.
  • Neem de tijd om te ontspannen. Probeer te ontspannen als stress kan de spanning toe te voegen aan je lichaam, in het bijzonder de spieren. Spanning zorgt ervoor dat je spieren vast en kunnen het skelet te trekken uit de uitlijning. Dit kan uiteindelijk brengen van de pijn terug. Je verleden sessies op chiropractische behandeling kan worden verspild als je blijft wordt benadrukt. Adem, probeer te ontspannen, en langzaam de dingen.
  • Luister naar wat je lichaam je vertelt. Niemand kent je lichaam meer dan jij, zelfs niet uw chiropractor. Hoewel ze zijn goed opgeleide vakmensen met jarenlange ervaring, neem de tijd om te luisteren naar je lichaam en een gevoel te krijgen als er iets mis is.


Voorkomen is nog altijd beter dan genezen

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Het is cliche, maar dit geldt. Wees voorzichtig met je handelingen en activiteiten, zodat je niet zou moeten chiropractische behandeling in de eerste plaats te hebben.