E2h

Hoe maak je een behandeling van ADHD kiezen

Behandeling voor mensen met Attention Deficit Hyperactive Disorders of ADHD varieert van de standaard om de onconventionele methodes. De standaard behandeling van ADHD bestaat medicijnen die prikkelen neuro-chemicaliën om een ​​meer evenwichtige gemoedstoestand te bereiken. Onconventionele behandelingen omvatten gedragsverandering, dieet beperking en suppletie methoden, muziektherapie, etc. Maar het kiezen van welke niet een te gebruiken gemakkelijk zal zijn. Bij de behandeling van een aantal criteria, kunt u bepalen welke behandeling zal u goed past.

  1. Effectiviteit De meest directe behandeling voor kinderen en volwassenen zijn medicijnen. Zij produceren de beste resultaten in de kortst mogelijke tijd. Maar het nadeel van deze methode is dat het kan nadelige gevolgen hebben voor de gebruiker in de toekomst. Medicijnen, vooral indien zij voor langere tijd kan verzwakken organen. Dit is de reden waarom meer ouders ervoor kiezen om onconventionele maar natuurlijke methoden te gebruiken over medicijnen. Gedragsverandering, bijvoorbeeld, is een zeer populaire onconventionele behandeling, maar positieve effecten op lange termijn op deze techniek nog steeds nog op te richten door de wetenschap. Echter, dit betekent niet dat onconventionele methodes niet veelbelovende resultaten aan te bieden.
  2. Budget. Kosten voor de behandeling van ADHD met behulp van de standaard medicijnen kan zeer kostbaar zijn, maar er zijn alternatieve behandelingen die minder prijzig. Als u niet beschikt over het budget om een ​​licentie therapeut te huren of te kopen medicijnen, dieet beperkingen en supplementen kan uw alternatief zijn. In tegenstelling, als je onbeperkte financiële capaciteit dan je zou willen om onconventionele behandelingen te combineren met medicijnen onder de raadplegingsprocedure van uw arts.
  3. Tijd. Geld opzij, de tijd is de meest ingewikkelde product dat ouders moeten geven voor de behandeling mogelijk worden gemaakt. Hoewel medicijnen vereisen zeer weinig tijd om te worden uitgevoerd, andere behandelingen te doen. Dieet beperkingen zal je vragen om meer tijd besteden aan het koken, terwijl gedragsverandering zal vereisen dat u een therapeut regelmatig te bezoeken voor versterking en evaluatie. Hoewel u meer tijd moeten besteden tijdens de vroege fase van deze processen, zal minder tijd nodig van u wanneer de behandeling is geworden vastgesteld.
  4. Haalbaarheid. Vraag jezelf af of de methode die u wilt gebruiken is uitvoerbaar. Als u een therapie die niet beschikbaar is in uw huidige locatie te gebruiken, is het misschien niet de een voor uw patiënt. Over grote afstanden zal de nederlaag van de voordelen van een bepaalde therapie die niet zou kunnen werken. Gedragsverandering kan produceren wenselijke verbeteringen aan uw patiënt, maar de stress en de kosten die door lange reizen kan gemakkelijk opwegen tegen de voordelen. Voor gevallen waarin de patiënt nodig heeft directe resultaten, zou het onverstandig zijn om gedragsveranderingen te gebruiken over medicijnen, omdat de therapie kan weken duren door te voeren, niet aan het feit dat het niet zou werken, zelfs voor de patiënt te noemen.

Hoe maak je een behandeling van ADHD kiezen. Effectiviteit de meest directe behandeling voor kinderen en volwassenen zijn medicijnen.
Hoe maak je een behandeling van ADHD kiezen. Effectiviteit de meest directe behandeling voor kinderen en volwassenen zijn medicijnen.

Er zijn verschillende opties om uit te kiezen bij het selecteren van de juiste soort van behandeling voor ADHD. Maar deze behandelingen zijn onderworpen aan tal van controle, kan het adverse drug effecten, onbewezen voordelen, of het ontbreken van langdurige positieve effecten. Op het einde, zal het aan de ouders en familieleden om te kiezen welke van de opties kunnen worden gebruikt op basis van hun capaciteiten.