E2h

Hoe maak beginners welkom voelen in uw yogalessen

Yoga heeft gekregen meer mainstream aandacht omwille van de schijnbaar eindeloze voordelen voor de gezondheid met zo weinig mogelijk inspanning. Hoewel dit grotendeels onwaar, de praktijk van Yoga veel ademhalingsoefeningen en concentratie is vereist, heeft deze misvatting geleid duizenden mensen aan yoga sportscholen over het hele land. Yoga beginners komen vaak volledig van deze misvattingen.

Hoe maak beginners welkom voelen in uw yogalessen. Suggestie 1.
Hoe maak beginners welkom voelen in uw yogalessen. Suggestie 1.

Van uw kant als een Yoga-instructeur, het krijgen van beginners zich thuis voelen tijdens uw Yogalessen is belangrijk, omdat elke persoon die zich laat zien aan uw klassen zijn gekomen met een open geest en nieuwsgierigheid over Yoga. Het is aan jou om die nieuwsgierigheid te voeden in de praktijk.

Hier zijn een paar suggesties over hoe om mensen zich welkom voelen:

  • Suggestie 1: Zoek de newbies. Als u al het uitvoeren van lessen voor een tijdje nu, herken je je vaste klanten in de kamer in een hartslag. Dus elke nieuwe gezichten zijn newbies. Neem de tijd om met ze te praten voordat u begint te krijgen om hun namen te leren kennen. Dit zal helpen bij het opzetten van een band met hen als docent en student en dat u erkent dat u zorg van hen te nemen in het volgende uur.
  • Suggestie 2: Maak kennis met de nieuwelingen weten. Leer ze kennen een beetje beter door vragen te stellen als: hoe zijn ze te leren over Yoga? Wat zijn hun verwachtingen? Zijn er gewonden u moet weten over? Het leren van deze over hen zal laten weten dat je toegankelijk bent en dat je het maken van een poging om uit te reiken naar hen. Vaak gebruik van hun naam!
  • Suggestie 3: Laat ze de touwen. Neem vijf tot tien minuten voordat de lessen beginnen te oriënteren de nieuwelingen van de plaats waar de matten en rekwisieten zijn enkele fundamentele ademhalingsoefeningen, hoe je de klas worden uitvoeren. Laat ze weten dat je er bent om hen te helpen langs de weg en dat zij zich niet in bij het spreken tijdens uw klas.
  • Suggestie 4: Geef de newbies wat aandacht tijdens de sessie. Laat ze begrijpen dat je niet verwachten dat ze voeren de poses perfect en dat zolang ze hun beste te geven, is het genoeg zal zijn voor nu. Je gaat te hebben om die fijne lijn van het geven van voldoende aandacht aan hen te laten weten dat je op zoek bent naar uit voor hen niet en geven hen teveel aandacht dat ze niet alles op hun eigen volbrengen lopen. Het is een koord lopen, maar je krijgt de smaak te pakken.
  • Suggestie 5: Geef verbale signalen en bemoediging. Dit is een subtiel motiverende tool die u zullen helpen uw nieuwelingen vertrouwen krijgen om in de pas met de rest van de klas volgende keer. Een beetje aanmoediging gaat een lange weg!
  • Suggestie 6: Praat met de nieuwelingen na de sessie. Vraag hen wat ze denken van Yoga? Hebben ze zich anders? Is Yoga voor hen? Kleine persoonlijke tintjes zal hen helpen het vertrouwen krijgen om terug te komen.


Met deze suggesties, moet u in staat om de Yoga beginners welkom voelen en thuis in je lessen.