E2h

Hoe leren om yoga houdingen en posities

Een toekomstige Yogi of Yogini heeft verschillende opties tot zijn of haar beschikking in de zoektocht naar de perfecte naar beneden kijkende hond. Wat is het beste voor u? Dit artikel zal u helpen uitzoeken van de verschillende methoden van leren yoga, en geven u een korte introductie van yoga stijlen om mee te beginnen.

Hoe leren om yoga houdingen en posities. Denk aan je fysieke beperkingen.
Hoe leren om yoga houdingen en posities. Denk aan je fysieke beperkingen.

Wat voor soort yoga moet u de praktijk? Deze vraag dient te worden overwogen voordat je springt met beide voeten op "salute de zon."

  1. Denk aan je fysieke beperkingen. Iemand met chronische pijn in de rug of fibromyalgie zouden kunnen profiteren van wat typisch aangekondigd als "zacht" of "restorative" yoga. Dit type van yoga richt zich op het welzijn en de balans voorzichtig versoepeling van knikken en pijnlijke gebieden zonder de zware stroom van poses je zou kunnen zien in andere stijlen. Typisch een zachte yoga praktijk zal sterk afhankelijk zijn van props (dat wil zeggen, kussens, dekens, blokken, riemen, kussens, enz.) om de beoefenaar te helpen bij het bereiken van een houding of een aangepaste versie van een pose. De fitness-voordelen kan enigszins verminderd, maar vaak is dit type van yoga kan helpen een beoefenaar te genezen van een blessure of aandoening, waarop zij zal klaar zijn voor meer fysieke vormen.
  2. Denk aan je doelen. Bent u op zoek naar een aërobe vervanger? De meeste vormen van yoga worden niet beschouwd als aërobe oefening. Echter, sommige vormen krijg je hartslag omhoog, en een paar zelfs je in dat hartslagzone voor het verbranden van vet. Als aërobe oefening is je primaire doel in het doen van yoga, overweeg vormen zoals power yoga of Vinyasa yoga.
  3. Some Like It Hot. Als je in de zuivering aspecten van yoga, of wil echt een zweet te breken, check out Bikram yoga (maar alleen als je bent in uitstekende gezondheid en het groene licht van uw arts te krijgen). Bikram wordt beoefend in een snikhete studio waar de temperatuur kan oplopen (of groter zijn dan) 100 graden Fahrenheit. Dit is niet voor de zwakkeren van hart!
  4. Bent u een traditionalist? Verkennen Iyengar yoga, die zich richt op de steeds perfectioneren en het aanpassen van proces van het bereiken van een pose de essentie of kern. U kunt verwachten dat een aantal gebruik van rekwisieten (hoewel niet zo veel als met een zachte yoga-sessie).

   Bent u een traditionalist? Het beste is om een goede leraar te vinden en een klasse te nemen.
   Bent u een traditionalist? Het beste is om een goede leraar te vinden en een klasse te nemen.

   Er zijn vele andere formulieren die u kunt experimenteren met en uit te kiezen, maar dit zal je iets geven om na te denken met inachtneming van de volgende vraag: "Hoe leer ik de poses?"

   1. Het beste is om een goede leraar te vinden en een klasse te nemen. Yoga is zwaar form-specifiek. Dat wil zeggen, de goede praktijk grotendeels afhankelijk juiste vorm en sequencing. Een goede leraar kan van onschatbare waarde zijn in het helpen van u leren poses "correct" (dat wil zeggen in de beste vorm en met de juiste aanpassingen voor uw specifieke behoeften), en in het geven van u een goed afgeronde praktijk.
   2. Thuis te oefenen is een geweldige aanvulling op uw lesrooster. Praat met je leraar over het opzetten van een home praktijk. Vraag haar wat poses je zijn moet, en in welke volgorde. Het opzetten van een speciale ruimte - zorg ervoor dat je genoeg ruimte om te bewegen in alle richtingen - en proberen om de mat dagelijks raken, indien mogelijk. Het is een ongelooflijke manier om je dag te beginnen - een paar zonnegroeten en een korte meditatie sessie kan wonderen verrichten voor je houding!
   3. Verkennen video's en dvd's, maar voorzichtig. Video's en DVD's kunnen groot zijn supplementen, of substituten voor elkaar wanneer je gewoon niet kan werken in een live-klasse of niet beschikken over die optie voor u beschikbaar. Echter, je moet voorzichtig zijn om wat onderzoek te doen voordat het selecteren van een routine in deze formaten. Voor een ding, zullen de meeste winkels niet laten wisselen titels nadat ze zijn bekeken. Ook kunnen leerkrachten die leiden video routines wild variëren in vaardigheid en vaardigheidsniveau, en de productie waarden kunnen ook drastisch verschillen van de ene offer aan de volgende. Bekijk de reviews van publicaties zoals Yoga Journal of winkels die beoordeling / kritieken over het product pagina's, zoals Amazon.com bieden. Als je kunt kijken op de DVD of tape via een huren eerste, des te beter - dan weet je met zekerheid dat je bevalt wat je krijgt.
   4. Boeken kan nuttig zijn, maar alleen als een aanvulling. Verwacht niet te leren gebonden hoek goed pose van een foto of zelfs als serie foto's. Het is gewoon niet hetzelfde als het kijken naar een geoefend yogi stap in de pose van een neutrale positie. Lichaamshoudingen en bewegingen die lijken duidelijk wanneer bekeken "live" kan volledig verduisterd als statisch bekeken. Dat gezegd hebbende, boeken kunnen een geweldige aanvulling op uw praktijk. Wanneer u een vraag over een bepaalde pose, of zich afvragen of uw gebruikelijke volgorde is gecontra-indiceerd door die plotselinge flare-up van het carpaal tunnel syndroom, een goed boek is een geweldige bron te hebben. Kijk voor een die spiraalbinding heeft of op andere wijze opgezet te openen vlak, en zorg ervoor dat de foto's zijn duidelijk en niet vaag of onscherp. Controleer de referenties van de auteur om u te verzekeren van een betrouwbare bron van informatie.

   Yoga biedt zoveel prachtige voordelen dat het geen wonder dat het is is een explosie in populariteit ervaren van deze dag. Wanneer u de tijd nemen om te leren de poses goed, kunnen die voordelen bij je blijven in uw hele dag!