E2h

Hoe kunt u uw ziekte te accepteren

Leren dat je een ongeneeslijke ziekte die langzaam zal ten koste van je gezondheid is niet altijd gemakkelijk. In feite, de meeste mensen vinden het moeilijk om te gaan met deze brute waarheid. Als u zich op deze manier, dan bent u een van de miljoenen mensen die dezelfde gevoelens en problemen. Normaal gesproken, aanvallen van ontkenning, bitterheid, en regelrechte depressie zijn enkele van de dingen die je kunt verwachten te voelen. Nogmaals, dit is normaal en niets om je voor te schamen. Echter, als u niets over deze en blijven kwijnen over wat had kunnen zijn en hoe oneerlijk het leven is geweest om jou, je begint te merken dat de geneugten van het leven ben je voorbij. Je moet echt leren om je ziekte te accepteren voor wat het is en de kostbare tijd die u hebt in uw leven gelaten tot zijn recht te leven. Hier zijn enkele tips over hoe je deze aanvaarding te bereiken en verder met je leven.

  • Spreek met een professional. Een manier om alle negatieve gevoelens die u zult beginnen te voelen als je eenmaal leert dat je leven is oneerlijk te wijten aan een vreselijke ziekte is om over te praten met iemand die voor u mentale en emotionele begeleiding tegen te gaan. De beste optie is om te praten met een professional zoals een psychiater, psycholoog of counselor. Als u bepaalde religieuze overtuigingen, dan praten met uw kerk of geestelijke leider zou een alternatief kunnen zijn. Deze mensen kunnen helpen je praten over je problemen en bitterheid over wat is overkomen u en kan u helpen bij de hele zaak te bekijken in een meer positief perspectief.
  • Praat met iemand met dezelfde aandoening. Een andere manier om u te helpen te aanvaarden uw ziekte is om iemand te vinden die dezelfde ziekte of aandoening heeft en heeft een manier gevonden positief leven zijn leven ondanks de verdrukking. Vraag uw arts om een ​​van zijn patiënten, dat heeft geëxposeerd een meer positieve manier van leven aan te bevelen. U vindt deze mensen in ziekte-specifieke steungroepen. Controleer uw buurthuis, plaatselijke kerken en ziekenhuizen voor deze groepen. Praten met mensen met dezelfde aandoening kan helpen uitdrukken je negatieve gevoelens en bieden u een betere kijk, omdat je nu weet dat je niet de enige bent lijden.
  • Blijf positief. Dit is waarschijnlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar velen geloven dat als je positief blijven dat de hele visie en houding kan leiden tot medische wonderen en mysterieuze genezing. Het is al eerder gebeurd, dus wie weet, kan het gebeuren met je.
  • Laat uw familie en vrienden in om je wereld. Leven met een ziekte is heel moeilijk, vooral als je ploeteren door het pad alleen. Het kan gemakkelijker en leuker als je kunt toestaan ​​dat uw familie, vrienden en dierbaren, je mee in het pad. Dit zal u helpen dat u instemt met de ziekte voor wat het is en dat het moet niet bepalen wie je bent, wat je voelt, en wat nog belangrijker is, hoe je moet je leven. Met de hulp van de mensen die dicht bij u, kunt u overwinnen alle negatieve gevoelens en bewegen op de betere dingen.

Hoe kunt u uw ziekte te accepteren. Spreek met een professional.
Hoe kunt u uw ziekte te accepteren. Spreek met een professional.

U kunt voorkomen dat alle negatieve gedachten en houding die zal beginnen om in uw systeem kruip door alleen maar meer open en vocale over wat er binnenin gebeurt van je. Jezelf uit te drukken is altijd het beste wat je kunt doen in het nemen van de eerste stap naar een meer positieve en vervullend leven, ongeacht wat medische aandoening heeft zijn weg gevonden op je.