E2h

Hoe kunt u uw workouts te maximaliseren

In een dag werk

In het werk van een dag, sommige mensen kunnen alleen maar wijzen op de meeste 45 minuten voor hun training. Natuurlijk zou het veel beter zijn als je zou kunnen stellen in meer, maar hoe kunt u het meeste uit dat er weinig tijd je hebt geperst in uw drukke schema? Hier zijn enkele tips over hoe u optimaal kunt genieten van uw workouts.

  1. Vooraf Ontwikkel uw workout plan. U kunt meer van uw kostbare tijd en productiever zijn als je weet wat je aan wilt werken. Alvorens naar de sportschool en het starten van uw training, moet u weten welke oefeningen je, uit te voeren met inbegrip van hun orde, zodat u kunt voorkomen dat het verspillen seconden of minuten alleen om na te denken over wat te oefenen te doen.
  2. Voeg variatie in je workout routine. Als je gewoon vasthouden aan een workout routine, heb je de neiging om je te vervelen, en uiteindelijk u stopt met werken uit. Maak het interessanter te maken door het mengen van verschillende activiteiten elke dag. In plaats van gewoon te doen Aerobics, probeer het nemen van Yoga, Pilates, of zelfs deelnemen aan sporten zoals zwemmen of boksen. Niet alleen bent u in staat om de eentonigheid van uw training te genezen, maar je bent het toevoegen van meer vaardigheden om uw lijst, zoals betere balans, beweeglijkheid en flexibiliteit.
  3. Verbeter uw workouts door het behoud van een gezond dieet. Het verliezen van ongewenst lichaamsvet en het krijgen van dat lichaam je altijd al wilde wordt niet bereikt door alleen te werken. Heb een gezonde, evenwichtige voeding in kleine porties verdeeld over vijf maaltijden per dag. Dit zal u voorzien van de energie die je nodig hebt om taken uit te voeren en je lichaam het metabolisme te verbeteren.
  4. Denk aan alle voordelen op lange termijn uit te werken. Wanneer u de drang om te geven te voelen, kun je stimuleren jezelf door te denken aan de voordelen op lange termijn uit te werken. Deze omvatten onder meer, maar zijn niet beperkt tot het volgende: (1) verbetert uw algemene stemming, vermindert stress, depressie en angst, (2) verhoogt je energie en uithoudingsvermogen die u helpen met uw dagelijkse activiteiten, (3) vertraagt ​​veroudering en vermindert het risico van ziekten, en (4) verhoogt je zelfvertrouwen.
  5. Weet wanneer je moet terug naar beneden bij te werken. Niet te oefenen jezelf en weet wanneer om terug naar beneden wanneer u uit te werken. Neem een ​​minuut rust tussen elke set, vooral wanneer u kortademigheid ervaren. Vergeet niet om ook je lichaam gehydrateerd tijdens het werk uit dus houd een fles water bij de hand.

Hoe kunt u uw workouts te maximaliseren. Vooraf ontwikkel uw workout plan.
Hoe kunt u uw workouts te maximaliseren. Vooraf ontwikkel uw workout plan.

Als u de resultaten wilt bereiken, moet je je te vervolgen. De resultaten zijn niet direct, maar zo lang als je bent gemotiveerd en in overeenstemming met uw training, je harde werk zijn vruchten zal afwerpen.