E2h

Hoe kunt u uw vriendin te masseren

Massages zijn iets dat meisjes en vrouwen te beschouwen als aangename momenten en iets dat ze voortdurend willen ontvangen. Sommigen proberen hun partners te krijgen om dit te doen, maar het andere geslacht meestal niet willen of niet weten hoe ze, om te beginnen.

Het is in wezen heel eenvoudig, maar, omdat in het geven van een massage, er zijn echt geen regels te volgen in de routine massage. Net lees de volgende tips en suggesties om je vriendin te geven de beste massage die ze kan krijgen en u kunt ook achteraf eindigen met een aangename ervaring zelf.

  1. Maak een ontspannende, rustgevende sfeer voor uw massage. Het is het beste te dimmen de lichten. U kunt ook branden kaarsen overal in de kamer. U kunt zelfs een stap verder gaan en strooien rozenblaadjes over de vloer van de kamer en zelfs op het bed. Speel zachte, romantische muziek op de achtergrond, zelfs. Laat haar zich ontspannen en comfortabel.
  2. Bereid uw vriendin lotions en massage oliën (ze zal waarschijnlijk eigen een van deze) en leg ze op een tafeltje binnen handbereik van waar u zal staan. De oliën en lotions zal helpen bij het ontspannend en rustgevend je vriendin de huid en het zal ook helpen als u manoeuvreren door het lichaam van je vriendin.
  3. Vraag je vriendin om te kiezen welke massage olie of lotion zou ze willen dat je te gebruiken. Breng een ruime hoeveelheid van deze aan de palmen van je hand en wrijf samen om voldoende warmte te creëren. Dan wrijf je handpalmen op de rug van je vriendin, terwijl ze liggen op haar buik. Vraag je vriendin als de druk je zetten op haar rug is genoeg, of als je nodig hebt om meer toe te voegen. Start masseert haar rug met behulp van langzame, stevige slagen. Ga van haar rug naar haar schouders en vervolgens naar haar onderrug. Om masseren dit gebied van haar rug, is het het beste om te gebruiken uw duimen. Zodra u klaar bent met het masseren van haar rug, bestrijken het gebied met een laken.
  4. Nu masseer je vriendin in de armen. Knijp en wrijf de armen, maar wees voorzichtig niet te veel druk uit te oefenen als de armspieren kan alleen zo veel. Als je klaar bent het masseren van de armen, naar de handen en de vingers. Om dat efficiënt te doen, zet je duim op haar handpalm en je vier vingers zou moeten liggen op de rug van haar hand. Wrijf je duim in cirkelvormige bewegingen op haar handpalm. Houd dan elk van haar vingers met al je vijf en beginnen door te knijpen stevig maar voorzichtig te beginnen bij de basis van haar vinger tot aan het topje.
  5. Zodra je klaar bent met de armen, start masseren haar dijen en benen. Ook masseren haar innerlijke dij. Masseer de manier waarop je dat deed met haar armen, maar knijp met meer druk deze keer.
  6. Het laatste deel van het lichaam te masseren moet haar voeten. Masseer de spieren van de voeten en de tenen - behandel ze zoals je dat deed haar vingers. Voeg meer lotion wanneer het masseren van de voeten het vaak de droogste deel van het lichaam.

Na haar massage

Hoe kunt u uw vriendin te masseren. Maak een ontspannende, rustgevende sfeer voor uw massage.
Hoe kunt u uw vriendin te masseren. Maak een ontspannende, rustgevende sfeer voor uw massage.

Na haar massage, laat je vriendin rust voor een paar minuten. U kunt deze in een regelmatige routine, die haar de stress te helpen door problemen op school of het werk. U kunt zowel zelfs akkoord gaan, beantwoorden met u wezen op het ontvangende eind van de massage.