E2h

Hoe kunt u uw vijand te onderwerpen in 4 seconden

Met behulp van tai chai techniek

We zien vaak oude mensen die het uitvoeren slow motion routines van de martial arts bewegingen en oefeningen elke ochtend in parken. Ze zijn Tai Chi uitvoert. Tai Chi wordt vaak gezien en belachelijk gemaakt als een zwak en "zachte" vorm van martial arts, omdat het geen gebruik maakt grote, mannelijke kracht. Studenten wordt geleerd niet direct van kracht te bestrijden met geweld, maar om het te ontmoeten met zachtheid, en de natuurlijke beweging te volgen. Dit wordt gedaan totdat de kracht van de aanval uitput zelf, of wordt veilig doorgestuurd. Het is met behulp van de vijand kracht en beweging tegen zichzelf. De filosofie van Tai Chi is het gebruik van de eigen beweging en centrum van de zwaartekracht als een instrument voor genezing, en geloof het of niet, als een krachtig wapen.

Door het volgen van de juiste techniek en de praktijk, kunt u uw vijand te onderwerpen in 4 seconden met behulp van Tai Chi. Dit is hoe het wordt gedaan:

  1. In een ontmoeting met een vijand, het gezicht van de vijand met je linker been naar voren en rechterbeen achter. Je lichaam moet worden gekanteld naar rechts, terwijl je linkerhand moet worden uitgebreid, en je rechterhand gevouwen voor als om je romp te beschermen. Dit voorkomt ook dat je lichaam wordt blootgesteld tijdens een aanval.
  2. Als je vijand aanvalt, pak zijn rechterhand met uw linkerhand. Doe dit in een snelle en plotselinge beweging. Dit gebeurt door het vastleggen van de bovenzijde van de vingers een vijand. U moet er rekening mee dat zijn vingers moet naar boven worden gericht en hield gebogen naar hem toe. Dit wordt gedaan om de verbindingen op basis van vingers vijand te beheersen. Vangen zijn vingers te laag zal voorkomen dat u van het doen van dit en kon hem in staat stellen om u te slim af. Door het blokkeren van zijn vingers kon je nu trekt zijn arm naar beneden, met behulp van zijn kracht, en tegelijkertijd blijven om terug te buigen zijn vingers om te voorkomen dat het terugklappen van zijn vingers.
  3. Je lichaam moet bewegen in een beweging met de hand grijper. Om dit te doen, zet je rechterbeen achter je linker been dan terug naar de natuurlijke positie om je zwaartepunt te houden. Vergeet niet om uw lichaam weg te houden van zijn linkerhand aan een staking van hem te vermijden. Tegelijkertijd moet je rechterhand stevig pak de achterkant van zijn rechter schouder en gebruik het als een steunpunt. Til zijn rechterarm achteren en omhoog zo hoog mogelijk. Deze techniek heeft uw vijand arm op slot al en zal hem niet kan bewegen, tenzij hij wil zijn arm gebroken. Dit geeft je genoeg hefboom tegen je vijand.
  4. Blijf hem onder controle door het verleggen van je handen in (terwijl nog steeds met zijn hand) in de richting van zijn rug. Deze methode zal draaien zijn armen en laat je vijand hulpeloos. Met je rechterhand, duwen zijn hoofd naar zijn linker. Dit zal ook voorkomen dat hij ponsen je. Tegelijkertijd, moet je rechterduim worden het indrukken van de slagader onder de kaak te bloedtoevoer naar zijn hoofd te knippen.

Hoe kunt u uw vijand te onderwerpen in 4 seconden. In een ontmoeting met een vijand.
Hoe kunt u uw vijand te onderwerpen in 4 seconden. In een ontmoeting met een vijand.

Het doen van deze procedure in een snelle, vloeiende beweging zal u toelaten om uw vijand te onderwerpen in slechts 4 seconden met de Tai Chi techniek. Dus wie zegt Tai Chi is voor de zwakken?