E2h

Hoe kunt u uw stofwisseling vertragen

Het verliezen van gewicht is bijna altijd op de resolutie van ieders New Year's lijst. Maar er zijn sommige mensen die willen het tegenovergestelde te doen - in gewicht. Je denkt misschien dat je te mager om een bepaald sexy jurk of een mooi paar jeans te dragen. Of misschien bent u te slim om de six-pack abs dat je altijd al wilde krijgen. Wat uw reden ook is, je zeker kunt krijgen meer gewicht als je vertragen uw stofwisseling. Op deze manier kunt u meer vetten, wat kan leiden tot het verkrijgen van gewicht en het krijgen van een grotere te bouwen. Hier volgen enkele tips over hoe te vertragen uw stofwisseling.

  • Neem mindere lichamelijke activiteit. De meer ontwikkelde van een persoon spieren zijn, hoe groter de kans van hem het branden van zijn vetten in termen van meer calorieën verbranden. Voor u om dat te voorkomen, moet u het minimaliseren van inspannende activiteiten die zullen leiden tot ongewenste calorie-verbranding. Echter, niet elimineren fysieke oefeningen uit je dagelijkse routine, omdat je lichaam nodig heeft om normaal te functioneren.
  • Verhoog uw calorie-inname. De eenvoudigste manier om dit te doen is om te eten meer dan de gebruikelijke. Dat is de eenvoudigste vertaling van het nemen van meer calorieën. Maar het is ook een misvatting dat je alleen maar nodig hebt om meer te eten om je meer gewicht. Wat u moet doen is het verhogen van uw inname van calorieën. Dus in plaats van het eten van een boterham met kaas als tussendoortje, neem hamburger of vervang de kaas met iets met een hogere calorieën, zoals ham of een stuk vlees. Beter nog, te verhogen tot ongeveer 25% of meer uw gebruikelijke calorie-inname. Hoe meer calorieën je plus minder fysieke activiteit, hoe langzamer je stofwisseling zal zijn.
  • Eet soorten voedsel die moeilijk te verteren. Suiker, wit brood, gefrituurd voedsel, bewerkte voedingsmiddelen en alcohol zijn de meest populaire voedingsmiddelen die kunnen vertragen de stofwisseling. Suikerhoudende voedingsmiddelen bevatten zoetigheden zoals chocolade, gebak, koekjes en snoepjes. De bijwerking van het eten suikerhoudende producten, echter hoger suikergehalte. Beter rekening suikerhoudende voedingsmiddelen langzaam of u wellicht gewend raken en hunkeren naar meer. Wit brood en andere koolhydraatrijke voedingsmiddelen hebben soortgelijke effecten van toenemende bloedsuikerspiegel. Alcohol heeft dezelfde eigenschap plus het kunnen beperken metabolisme. Gefrituurde, anderzijds, hebben minder voeding en zijn beter verteerbaar. Wat is er goed met deze voedingsmiddelen is de high-calorie-inhoud. Maar ze kunnen gevaarlijk zijn wanneer overdreven genomen. Bewerkte voedingsmiddelen zijn handig, die aan te moedigen minder lichamelijke activiteit. Deze voedingsmiddelen hebben minder voeding, maar zijn hoog in calorieën.
  • Neem meer cafeïne. Een kop koffie elke dag is goed voor je gezondheid, volgens de studies. Maar het nemen van meer dan een kopje koffie in een dag kan schadelijk zijn voor het hart, omdat cafeïne heeft negatieve effecten op het hart-en vaatstelsel. Maar in het belang van vertragen stofwisseling, kunt u meer dan een kopje koffie.
  • Nee tegen het drinken van koud water. Het drinken van koud water kan de snelheid van uw stofwisseling. Vermijd het drinken van water en je krijgt een trager metabolisme hebben. Beter nog, drinken lauw water direct na de maaltijd en voor het nemen van alles wat na het ontwaken in de ochtend.

Lezen van alle bovenstaande tips de start van het werkelijke proces

Hoe kunt u uw stofwisseling vertragen. Neem mindere lichamelijke activiteit.
Hoe kunt u uw stofwisseling vertragen. Neem mindere lichamelijke activiteit.

Lezen van alle bovenstaande tips de start van het werkelijke proces. Lijst uw eigen programma en na drie maanden of meer je jezelf kunt zien het verkrijgen van gewicht. Geduld is nodig om het belonen resultaat van het vertragen van uw stofwisseling te zien.