E2h

Hoe kunt u uw sinussen te wissen

Het hebben verstopt sinussen is misschien niet het ergste dat je zult ervaren. Maar het is het ergste jullie nu ervaren. Het is misschien zelfs alles blauw-je kunt niet normaal werken, kan niet comfortabel voelt, en kan niet verder gaan met uw gebruikelijke activiteiten. Je hoeft niet echt zo veel als gevolg van verstopte sinussen lijden. Niet wachten tot ze worden gewist, iets doen om ze te verwijderen, nu.

De volgende manieren zijn bewezen effectief te zijn over het oplossen van sinussen. Misschien zijn sommige van deze zal uw beste remedie voor die sinus pijn:

  • Weg te houden van de irriterend. De meeste mensen krijgen verstopt sinussen als gevolg van irritatie. Betere weg te blijven van de mogelijke oorzaken van je irritatie, zoals dierlijk haar, parfum of rook. Als je het gevoel verlichting van dit te doen, dan bent u zeker lijdt aan irritatie.
  • Drink thee. Bij voorkeur, drinken kruidenthee die sterke smaken mint, citroen, Echinacea, en gember heeft. Voeg wat honing als je niet de smaak. De pittige smaak en zachte rook van de thee hulp ontstoppen van de sinussen.
  • Steam. Dit werkt vergelijkbaar met de manier waarop de rook van de kruidenthee werkt. Er zijn andere manieren om stoom te gebruiken voor het opruimen van uw sinussen. Een daarvan is door het nemen van een warme douche-het zou moeten zijn rokerig. Adem de zachte rook en ademen het uit.
  • Als alternatief pour ongeveer drie-inch diep warm water in een bassin. Bedek jezelf en het bekken onder een deken of doek. Dit zal helpen redden van de essentiële rook ontsnappen. Adem de zachte rook en adem het uit totdat je voelt opgelucht.
  • Voor meer effectieve verlichting, voeg wat essentiële oliën om het warme bad of de stoom in een bassin. Kies uit grenen, oregano, jeneverbes, basilicum, tea tree, geranium, pepermunt, tijm en rozemarijn. Zelfs de verse of gedroogde plantendelen alternatieven van deze oliën kunnen worden gebruikt.
  • Eet of ruiken kruidig ​​voedsel. Curry, cayennepeper en hete saus zijn enkele van de beste kruidig ​​voedsel die helpen bij het ontstoppen van de sinussen. U kunt ook de geur van gekruid voedsel of de kruiden als je niet kunt eten. Ruiken ze is behulpzaam, ook, alleen dat het eten van hen het best.
  • Zet een hete washandje over je neus. Het washandje kan worden opgewarmd in de magnetron totdat het warm genoeg is. Het doek kan ook worden gedempt in warm water. Plaats de warme washandje op je neus en begin te ademen in de warmte. Dit werkt als een stoom, alleen dat je het te gebruiken op een andere manier.
  • Drink meer water. Verdubbel uw gebruikelijke waterverbruik om je lichaam gehydrateerd, omdat betere hydratatie helpt bij het houden van de sinussen duidelijk.
  • Neem decongestiva. Tabletten die met fenylefrine of pseudo-efedrine kan de sinussen schoonmaken. Maar gebruik deze alleen met een prima van uw arts. Sommige decongestiva kan de snelheid van uw hartslag en verhogen hoge bloeddruk.

Nooit in de verleiding komen om antibiotica te nemen meteen

Nooit in de verleiding komen om antibiotica te nemen meteen. Dit zijn uw laatste redmiddel nadat u alle bovenstaande tips. Antibiotica kan u de snelste verlichting, maar het zou kunnen plaatsen ernstige risico's, ook.

Hoe kunt u uw sinussen te wissen. Weg te houden van de irriterend.
Hoe kunt u uw sinussen te wissen. Weg te houden van de irriterend.

Als uw sinussen te houden op verstopping, beter raadpleeg dan onmiddellijk uw arts. Het kon slechter medisch probleem dat alleen experts kunnen achterhalen zijn.