E2h

Hoe kunt u uw nautilus workout te maximaliseren

Mensen die voor zichzelf zorgen door middel van goede voeding en lichaamsbeweging moet worden toegejuicht. Voor een, het is niet makkelijk en het kost veel inzet en opoffering. Ga naar de sportschool minstens 3 keer per week en het creëren van een goede cardio-en krachttraining work-out routine echt nodig is. Voor krachttraining, de Nautilus machines zijn de beste apparatuur op de markt die u zullen helpen toon en versterken van je spieren sneller dan enig ander merk. Hier volgen enkele tips over hoe u uw Nautilus training op de juiste manier te maximaliseren.

  • Zoek een sportschool. Kijk voor een sportschool, dat je je comfortabel voelt in, dat gemakkelijk toegankelijk is voor u, en heeft de juiste faciliteiten en Nautilus fitnessapparatuur beschikbaar. Vragen om te worden genomen op een korte rondleiding en aarzel niet om vragen te stellen.
  • Maak een schema en hou je eraan. Je hebt je sportschool gevonden, nu moet je een schema dat je kunt vasthouden aan. Uw Nautilus training moet 3-4 keer per week om uw gewenste doel te bereiken.
  • Maak een programma. Met de hulp van je trainer, opschrijven wat specifieke spieren te richten op welke dag. De lijst naar beneden hoeveel sets en herhalingen en de gewichten die verder gaan met elke oefening.
  • Begin met een beginner programma. Hier leer je het juiste gebruik van de Nautilus machine die u krijgt om uw gewenste gewicht en vorm sneller. Een trainer op de sportschool zal je leren de touwen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​personal trainer in te huren. Meestal met dit programma, zal het u ongeveer 30 minuten of zo de hele ronde van armen, benen, schuin, abs, enz. U zal ook beginnen met een basis 10 tellen te doen. Dan eindigen met een cardio workout.
  • Vergeet niet met krachttraining is ook cardio workouts. Cardio workouts verhogen van uw hartslag, waardoor het houden van uw hart gezond. Het maakt het hart en de longen sterker, helpt je gewicht te verliezen, en calorieën te verbranden. U zult ook merken dat het geeft je een goede nachtrust. Voorbeelden van cardio workouts zijn joggen, zwemmen en aerobics.
  • Vergeet niet te rekken. Houd in gedachten dat stretchen en na de uitoefening van is erg belangrijk. De meeste mensen hebben de neiging van 'vergeten'. De mogelijkheid van verwondingen vermindert met ruime uitrekken. U moet dit doen voor minstens 5 minuten. Als je voelt dat je spieren ontspannen, probeer dan om langer te rekken, het houden van uw wacht nog 20 seconden. Dit moet de vangst zijn, met strekken; u verminderen uw kansen op pijnlijke spieren! Je moet ook op te warmen voor een paar minuten voor elke sessie. Jogging is een goede warming-up oefening. Het warmt de spieren.
  • Eet rechts. Goede voeding is belangrijk. Je krijgt om uw doelgroep formulier sneller als u al oefenen. Kijk die calorieën, blijf bij je Nautilus training en je zult zien deze resultaten.
  • Buddy up. Het overwinnen van verveling? Kijk voor een training buddy. Er kan een tijd komen dat je zou kunnen beginnen met het maken excuses om niet te gaan naar de sportschool. Met een buddy, zul je elkaar aanmoedigen om door te gaan.


Hoe kunt u uw nautilus workout te maximaliseren. Zoek een sportschool.
Hoe kunt u uw nautilus workout te maximaliseren. Zoek een sportschool.

Dus met deze tips in het achterhoofd, zult u in staat om uw Nautilus workout te maximaliseren en de vruchten te plukken.