E2h

Hoe kunt u uw longcapaciteit te vergroten

Uitzonderlijke longcapaciteit nodig is voor iedereen die wil een ster in zingen, hardlopen, zwemmen en yoga. Elke activiteit of sport die vereist dat u om hard te werken en je adem te beheersen kan profiteren van het verhogen van uw longen vermogen om de lucht die je inademt verwerken. Om uw longcapaciteit te verhogen overwegen de volgende stappen.

  1. Test je startcapaciteit. Voordat u springen in een nieuwe activiteit of oefening regime het helpt om te weten wat uw beginpunt. Vraag uw arts over het nemen van een long test die uw capaciteit testen. Deze test kan worden gedaan op bijna elk moment. Het enige wat u hoeft te doen is ademen in een buis die meet hoeveel lucht je uitademt.
  2. Geef het op sigaretten. Als je een roker bent nu is het tijd om te stoppen. Je kunt longcapaciteit niet verhogen op hetzelfde moment dat u zuigen in zwarte rook en teer. Geen van de volgende stappen voor u zal werken als je blijft een regelmatige roker.
  3. Begin de dag met een diepe ademhaling. Voordat je lid worden van de rat race elke dag, een paar minuten duren om te werken met je longen. Terwijl het artikel plat op bed, een hand plaats plat op je buik en de andere net boven, zodat het rust op uw borst. Adem langzaam zo veel als je kunt, houd drie tellen, adem uit alle van de adem. Je moet in staat zijn om het gevoel dat je borst uit te breiden op de inademing en contract bij het uitademen. Concentreer je en oefenen, zodat je longen te nemen in een veel lucht en uit te breiden met de adem. Normaal gesproken zijn we niet gebruik maken van onze volledige longcapaciteit en adem diep bij het doorlopen van ons dagelijks leven. Door dit deel van onze dagelijkse routine kunnen we onze longen.
  4. Zwemmen. Zwemmen is een uitstekende keuze voor de oefening. Het vereist extra longcapaciteit en ademhaling. Begin met kleine praktijk sessies van een paar ronden later als je longen en spieren groeien meer bedreven, zult u in staat om uw water training te verhogen tot een aantal ronden in het zwembad.
  5. Uitvoeren of op de fiets minstens een keer per week. Het toevoegen van een inspannende cardio activiteit, zoals hardlopen of fietsen zal helpen uitbreiden van uw longcapaciteit. Daag jezelf uit met een hoge duurzaamheid runs of sterke intervallen naar je ademhaling kunnen duwen.
  6. Oefen met een beademingsbuis. Wanneer u op zoek bent naar de longen vaardigheid veel verder dan die van de normale uitoefening je zou moeten overwegen het werken met een trainer en een beademingsbuis. Plaats een kleine buis van kunststof tussen je lippen, zodat u kunt in de lucht zuigen door de buis. Voor een paar minuten per dag, de praktijk langzaam inademt door de buis, die de lucht dan uitademen. Dit kleine buis beperkt de hoeveelheid lucht die je in en dwingt je lichaam harder werken om de adem te beheersen.
  7. Beëindig elke dag met yoga. Yoga biedt vele voordelen voor het lichaam. Door de posities van yoga kun je toon en je spieren, terwijl op hetzelfde moment conditionering uw vermogen te controleren en uitbreiden van uw ademhaling te rekken. Het beëindigen van de dag met yoga houdingen is ook een ontspannende manier om af te sluiten en het gemak van uw lichaam in slaap.

U kunt uw longcapaciteit

Hoe kunt u uw longcapaciteit te vergroten. Test je startcapaciteit.
Hoe kunt u uw longcapaciteit te vergroten. Test je startcapaciteit.

U kunt uw longcapaciteit. Het maakt niet uit waarom je activiteit moet beter longcapaciteit uw prestaties zal verbeteren zodra je longen worden efficiënter werken. Volg deze stappen om de capaciteit en uw concurrentiepositie te verbeteren.