E2h

Hoe kunt u uw kinderen inschrijven in een zomer fitness kamp

Het wordt steeds een populaire trend tot overgewicht kinderen naar de zomer fitness of gewichtsverlies kampen, want dit zal zeer veel hen te helpen in het balanceren van hun gewicht als in het maken van nieuwe vrienden. Het verliezen van een paar kilo meer dan de zomer zal helpen terug te brengen van uw kinderen zelfvertrouwen en eigenwaarde, alsook eventuele verdere gezondheidsrisico's die kunnen optreden of gebeuren als uw kind ouder wordt voorkomen.

Bij het kiezen van een kamp, ​​houd deze gedachten in het achterhoofd:

Hoe kunt u uw kinderen inschrijven in een zomer fitness kamp. Camp wilderness in remus.
Hoe kunt u uw kinderen inschrijven in een zomer fitness kamp. Camp wilderness in remus.

  1. Check out de camping en krijgen een route van hun activiteiten.
  2. Denk aan je kind in de smaak en zijn behoeften. Als hij houdt van zwemmen, niet hem in een kamp voor track and field.
  3. Zoek uit of het kamp heeft een eigen trainers en medisch personeel in de buurt. Controleer ook hun opleiding en geloofwaardigheid.
  4. Denk aan de kosten. Fitness kamp kosten zijn relatief hoger dan andere kampen als gevolg van de programma's en de activiteiten van uw kind doet in het kamp. Maar denk van deze kosten in plaats daarvan als een investering.
  5. Merk op hoe het kamp gaat op de werkelijke camping dagen, zodat u en uw kind zal een gevoel te krijgen van het kamp dat is goed voor hem.

Voorkomen is beter dan genezen, altijd onthouden dat. Als u een hoge bloeddruk en diabetes te voorkomen op een vroege leeftijd, zult u niet hoeft te van onderhoud medicijnen en insuline denken voor je kinderen op zo'n jonge leeftijd.

Hier zijn een paar ideeën:

Sportkampen zijn goedkoper. Fitness parken kunnen profiteren u en uw kind.
Sportkampen zijn goedkoper. Fitness parken kunnen profiteren u en uw kind.

  1. Camp Wilderness in Remus, Michigan, houdt meestal hun kamp in juli, tijdens het tweede weekend. Het is een drie-daagse zomer-type kamp weekend dat kinderen met educatieve lessen, zwemmen, kanoën, volleybal, en kampvuren stimuleert. Dit is voor kinderen van 10-14 jaar oud, met een maximum van 45 kinderen per hut.
  2. Sportkampen zijn goedkoper. Afgezien van het hele verliezen van gewicht idee, leren ze ook een nieuwe sport.
  3. Fitness parken kunnen profiteren u en uw kind. Actieve plezier en spelen wordt aangemoedigd als aërobe activiteiten en lichaamsbeweging opties zijn voor u beschikbaar. Deze hebben ook junior overdekte zwembaden als uw kind wil genieten en te beleven zwemmen. Er zijn ook overdekte banen. En, is er gratis kinderopvang. U kunt uw kleine peuters daar dus ze spelen, terwijl uw tiener is oefenen en je doet Pilates.
  4. Er zijn ook een dag fitness dag gehouden op senior centra, ziekenhuizen, sportscholen, parken en recreatieve districten onder anderen. Ze geven informatie over gezondheid en gezondheid screenings, die meestal gratis. Er zijn ook wandel evenementen en zelfs oefeningen demonstraties.
  5. Fitness kuuroorden, zoals de Spa Fitness Center hebben activiteiten zoals Tae Bo en zwemmen. U kunt hun site op Spafitness.com, klik op de afbeelding aan hun agenda's en hun andere programma's die goed zijn voor je ziet.

Voordat u uw kind voor enige fysieke activiteiten, altijd eerst contact op met uw kind arts of de jouwe.