E2h

Hoe kunt u uw kern te versterken met een geneesmiddel bal

Er zijn vele manieren om het geneesmiddel bal te gebruiken of wat andere mensen noemen de oefening bal naar je kern te versterken. Deze ballen helpen bij het opbouwen sterkere kern spieren die meestal worden aangetroffen in je buik en onderrug. Met sterkere spieren, zult u in staat efficiënter te laten presteren in uw mobiliteit. Het geneesmiddel bal is helemaal niet moeilijk, maar er zijn een aantal variaties op de oefeningen die kunnen worden beschouwd als moeilijk. Kies de oefeningen die het meest geschikt voor u is en dat je de oefening met gemak. Oefenen moet rond zijn leuk en draaglijk, niet andersom.

  1. De eerste oefening gebruik van het geneesmiddel bal heet de Russische twist. Dit is waarschijnlijk de makkelijkste proces. Het enige wat u hoeft te doen is om recht te staan ​​en het geneesmiddel bal te houden op een armlengte afstand aan de overkant van de ene kant van je lichaam. Strak Crunch je buikspieren, terwijl u begint het draaien van de bal op je heupen rond je lichaam naar de andere kant van uw lichaam. U kunt dit doen een variatie voor deze door het draaien van je heup en het draaien van de bal van je voet tegelijk.
  2. Een andere oefening met het geneesmiddel bal naar je kern te versterken is de diagonaal chop. Ga uit van een staande positie met het geneesmiddel bal op je hoofd hoogte vlak naast je oor. Draai je lichaam een ​​beetje gewoon om dezelfde kant alsof u handelt om een ​​stuk van hout met het geneesmiddel bal hakken als je swing de bal naar beneden in een boog richting de vloer. Draai je heupen terwijl je dit doet beweging en houd uw armen recht. Keer terug naar oorspronkelijke positie en herhaal het proces met de andere kant van uw lichaam.
  3. De chop is een positie oefening die je kunt doen met het geneesmiddel bal. De eerste positie moet rechtop houden het geneesmiddel bal boven je hoofd met beide handen. Zorg ervoor dat u direct met je rug ondersteund. Naar voren zwaaien de bal en langzaam naar beneden tussen je benen en beweeg deze naar beneden naar de vloer. Buig je knieën en houd je rug recht als je swing de bal naar beneden tussen je benen. Til de bal weer naar de eerste positie in te nemen en ten minste 12 keer herhalen.
  4. U kunt dit doen kern te versterken oefeningen met het medicijn bal, zelfs als je een partner hebt. Deze volgende oefening kan worden uitgevoerd met een partner. Als u niet beschikt over een partner, dan kunt u gebruik maken van de muur om de bal stuiteren en om u te steunen. U en uw partner moeten zijn op de vloer tegenover elkaar met de benen in elkaar grijpende elkaar om een ​​balans te creëren. Als u op uw rug ligt, houdt het medicijn bal hoog met beide handen. Uw partner moet in een zittende positie klaar om de bal te ontvangen. Zitten die de geneeskunde bal boven je hoofd en strak kraken je buikspieren. Zodra u zich op een zittende positie, zachtjes gooien de bal naar je partner en hij moet vangen. Zodra hij de bal krijgt, zal hij liggen op zijn rug langzaam vasthouden van de bal boven zijn hoofd en u verblijft in een zittende positie. Herhaal deze stap op zijn minst 12 keer met je partner.

Hoe kunt u uw kern te versterken met een geneesmiddel bal. De eerste oefening gebruik van het geneesmiddel bal heet de russische twist.
Hoe kunt u uw kern te versterken met een geneesmiddel bal. De eerste oefening gebruik van het geneesmiddel bal heet de russische twist.

Het versterken van uw core spieren u te helpen uw lichaam afgezwakt en je spieren vrij van spierpijn. Zorg er wel voor dat je de oefeningen goed doen of het kan een rol in je onderrug beschadigen. Raadpleeg altijd een getrainde professional om u te helpen of u helpen als u niet zeker bent van uw posities.