E2h

Hoe kunt u uw humeur zonder voedsel

Gezonde manieren om jezelf goed te voelen te maken zonder zich tot voedsel

Heeft u zich wenden tot voedsel als je down voelt, depressief of gewoon een beetje "blah"? Nou, je bent niet alleen.

Ik gebruikte te lopen naar de keuken elke keer kreeg ik een zinkend gevoel in mijn hart of gevoeld enige vorm van emotionele of mentale pijn. Ik wist dat het voedsel zou me uit dat "blah" depressieve toestand en zou mijn stemming tijdelijk opheffen ... of soms zou ik niet eens kunnen zijn dat de hoogte van het ... een minuut gevoel "blah", de volgende minuut Ik zit op de bank staren op een lege container van Ben en Jerry's en ik heb geen idee hoe het nog gebeurd is ... Maar dan zou ik te maken met de intense verlangens, de suiker crash en de schuld over wat ik had gedaan.

Ik voelde me hopeloos en boos elke keer dat ik het deed, maar ik bleef doen het toch. En elke keer als ik het deed, ik voelde me meer en meer hopeloos dat ik ooit zou een gezonde vrouw of dat ik ooit zou verliezen het gewicht dat ik had gesproken over het verlies voor het jaar.

Klinkt helemaal bekend? Laat me een geheim met je delen ... Ik ontdekte een manier om mezelf te trekken uit dat destructieve gewoonte, en nu, als ik het gevoel naar beneden of depressief, het laatste wat ik denk is dat voedsel. Hier is hoe ik het heb gedaan:

 1. Ontdek wat je gelukkig maakt. Wat vind je het zo doen dat als je het doet, is het alsof de tijd is gestopt omdat je zo "verloren" in de activiteit en je krijgt dat gelukzalige gevoel van comfort en tevredenheid te vullen u zich aan de binnenkant? Hou je van zingen? Vind je het leuk om te schilderen of de tuin? Hou je van yoga of meditatie? Heeft u genieten van journaling? Wandelen? ... Spelen met je kinderen? ... Worstelen met je geliefde? ... Dansen rond uw woonkamer? Zoek uit welke activiteiten je echt graag doet VOORDAT je ooit begint te voelen crummy.

  De uitgaven een beetje tijd om dit uit te zullen betalen BIG tijd, niet alleen om u te helpen ontsnappen uit de greep van emotioneel eten, maar ook om u een leukere en vervullend leven te geven.

 2. Maak het gemakkelijk en toegankelijk. Welke activiteit (of activiteiten) u zelf uitzoeken, ze voor u beschikbaar met een opzegtermijn van een ogenblik. Je weet nooit wanneer de drang om varken uit gaat komen (of misschien je bent begonnen om patronen te zien in als het gebeurt - dus je kan nog beter voorbereid) ... Dus wees klaar!

  Zodra u begint met het verdriet of depressie voelt opkomen, vergeet niet dat je keuze hebt. Er zijn andere manieren om een ​​goed gevoel. En je hebt het gemakkelijk voor jezelf om de positieve keuze kiezen door deze in te stellen op voorhand en toegankelijk te maken.

  Hoe kunt u uw humeur zonder voedsel. Ontdek wat je gelukkig maakt.
  Hoe kunt u uw humeur zonder voedsel. Ontdek wat je gelukkig maakt.

 3. Zich te ontdoen van het voedsel verleiding. Het zal een stuk moeilijker om te zeggen "nee" te mesten, ongezonde voeding als het om je heen de hele tijd zijn. Reinigen van uw kasten en gooi al het voedsel dat je weet is het bijhouden van je "vast" in dit emotioneel eten val. De beste tijd om dit te doen is als je vol na het eten van een maaltijd. De hongeriger je bent, hoe moeilijker het zal zijn om "los te laten" van de dikmakers.

  Niet met het mesten, ongezond voedsel rond zal in ieder geval maakt het lastig voor u om gewoon vallen in hersenloze eten - je moet "gaan" en het te krijgen. Deze extra stap vereist denken en het maken van een keuze.

 4. Beloon jezelf elke keer dat u kiest gezondheid. Nu u keuzes voor jezelf gemaakt om uw humeur, beloon jezelf elke keer dat u een positieve keuze. Neem een ​​mooie lange bubbelbad. Noteer in je dagboek hoe geweldig je je voelt over jezelf en de keuzes die je maakt ... Of gewoon een rustig moment om jezelf dankbaarheid en liefde. Ik wil gewoon mijn ogen dicht en samen te brengen mijn handen in de voorkant van mijn hart, het verzenden van een stille straal van liefde in mijn hart en bedanken me voor het zijn een persoon die geeft om het geven van mezelf gezondheid. Deze "stille momenten" zijn uitgegroeid tot een zeer belangrijk deel van mijn leven en mijn relatie met mezelf. En weet je wat nog meer? Het heeft ervoor gezorgd dat een stuk makkelijker om positieve gewoonten dan destructief emotioneel eten te kiezen, omdat ik krijg zo veel uit het verkrijgen van de "excuus" om mezelf lief te hebben.

  Vroeger was ik een emotionele eter ... Nu ben ik een emotionele genezer. Elke keer als ik voel me down of depressief, ik wend mij tot keuzes die zal me genezen en me naar een hoger niveau in mijn gezondheid en geluk. Dat is een veel groter "hoog" dan geen voedsel heeft ooit gegeven mij. Er is geen eten "escape" die zelfs de buurt komen ... En in tegenstelling tot een voedsel rush die je laat voelen zelfs nog meer depressief en schuldig daarna, deze keuzes laat je met een goed gevoel en gezondheid voor een mensenleven.

  Pretty cool, huh? Probeer het zelf en zie hoe het werkt voor je.

U verdient het beste dat dit leven te bieden heeft voor uw lichaam, geest en ziel. Het begint allemaal met de manier waarop u uzelf trakteren. Start het geven van jezelf alternatieve keuzes om jezelf te verheffen wanneer je down voelt, en u kunt vinden dat je krijgt "verslaafd" aan de gelukzalige gevoelens die je krijgt als je jezelf gezondheid en liefde. Ik stuur je Liefde en helend licht om je heen op je reis.

Gezonde manieren om jezelf goed te voelen te maken zonder zich tot voedsel. Maak het gemakkelijk en toegankelijk.
Gezonde manieren om jezelf goed te voelen te maken zonder zich tot voedsel. Maak het gemakkelijk en toegankelijk.

Andrea Albright is de auteur van " Hoe om gewicht te verliezen door het voeden en voeden je geest . " Voor nog meer leuke tips, aanmelden voor haar gratis nieuwsbrief .