E2h

Hoe kunt u uw hartslag in aquafitness te controleren

Aqua fitness is een geweldige manier om in vorm te krijgen tegen lagere kosten. Je hoeft niet te gaan om dure sportscholen of kopen dure fitnessapparatuur uit te oefenen met behulp van Aqua Fitness technieken, omdat je alleen maar een zwembad. Zoals in elk type van de oefening, het controleren van uw hartslag is belangrijk om je lichaam te houden tegen oververhitting.

U vindt tips voor het regelen van uw hartslag in Aqua Fitness hieronder.

  • Vraag medisch advies. Je zou speciale voorzorgsmaatregelen nodig als het gaat om uw hartslag en het uitoefenen. Sommige oefeningen worden niet geadviseerd voor mensen die hartproblemen hebt, dus vraag uw arts als er sprake is van bijzondere voorzorgsmaatregelen die u nodig hebt als het gaat om de uitoefening van
  • Doe warm ups. Doet warm ups voordat een oefening warmt de spieren en krijgt het hart te gaan voor intense fysieke activiteit, zoals sporten. Je moet warm-ups doen om uw hart en uw spieren klaar voor Aqua Fitness oefeningen te krijgen. Doe warm ups zoals stevig wandelen in het zwembad, het doen van langzame ademhaling oefeningen en zwemmen een paar ontspannen baantjes heen en weer in het zwembad te krijgen opgewarmd voor een Aqua-fitness workout en om je hart klaar voor de training.
  • Gebruik stukken voor de training. Heeft stukken alvorens een aqua-fitness workout om de spieren te strekken en krijg het bloed te stromen in de spieren. Rekt voor je benen, je armen en je rug te bevorderen de bloedtoevoer naar die delen van het lichaam en het verhogen van uw hartslag, zodat de hartslag te verhogen is stabieler dan wanneer u begint met de Aqua-fitness oefeningen abrupt. Strek je armen, benen en rug een comfortabele hoogte. Werk niet buiten uw armen, benen en rug bij het rekken, omdat dit kan leiden tot spier-stam en geven u krampen later.
  • Verplaats u in het zwembad. Verplaatsen rond het zwembad tussen Aqua-fitness oefeningen houdt uw hartslag in een gestaag tempo en vermijdt het geval van plotselinge hartslag zakken. Terwijl u het nemen van een pauze van een Aqua-fitness oefening routine, blijven lopen rond het zwembad om uw hartslag te voorkomen dat plotseling vallen.
  • Doe stukken na uit te werken. Hierdoor rekt na de training is een goede manier van verwarmen naar beneden na een Aqua-fitness oefening. Stretchen na een training bevordert langzame, gestage en veilige daling van uw hartslag. Je hart zal kloppen langzamer op een comfortabel tempo als je stukken na een training. U kunt ook warme doen down oefeningen na uw Aqua-fitness workout om je hart te helpen in een langzamer, stabieler tempo. Stretching en warm down oefeningen zijn dezelfde als opwarmingsoefeningen, behalve de intensiteit van de oefening afneemt plaats van versnelt.

Hoe kunt u uw hartslag in aquafitness te controleren. Vraag medisch advies.
Hoe kunt u uw hartslag in aquafitness te controleren. Vraag medisch advies.

U kunt gewicht verliezen en in vorm te krijgen terwijl het krijgen van het lichaam dat je altijd al wilde door het trainen met Aqua-fitness oefeningen. Boven Volg de stappen om u te helpen de controle van uw hartslag tijdens het voor, tijdens en na het Aqua Fitness oefeningen. Doe stukken voor en na de training, blijven bewegen rond in tussen Aqua-fitness oefeningen en er geen druk op uw spieren te veel om ervoor te zorgen uw uithoudingsvermogen blijft up tijdens het sporten om het meeste uit van een Aqua-fitness oefening te krijgen.