E2h

Hoe kunt u uw hamstrings en onderrug flexibiliteit te evalueren

Wie wil er een lage flexibiliteit

Wie wil er een lage flexibiliteit? Zeker, niemand en zeker je ook niet willen. Slechte flexibiliteit resulteert in een hoog risico op blessures die ervoor zorgt dat je ervaart pijn in de onderrug en m. popliteus letsel. Het neemt toe naarmate je ouder wordt en kan uw fysieke activiteiten. Je moet jezelf beoordelen over de vraag of je een slechte flexibiliteit. Hoe eerder u weten te komen over het, hoe groter de kans dat je zult in staat om het te genezen.

Hoe kunt u uw hamstrings en onderrug flexibiliteit te evalueren. Het bereiken van de juiste ademhaling voor lichaam ontspanning.
Hoe kunt u uw hamstrings en onderrug flexibiliteit te evalueren. Het bereiken van de juiste ademhaling voor lichaam ontspanning.

  1. Het bereiken van de juiste ademhaling voor lichaam ontspanning. Adem in door je neus en adem uit door je mond. Als je inademt, de lucht komt in zodat je maag uitzet en bij het uitademen je maag extracten. Beweeg uw schouders of het hoofd of een deel van uw lichaam, behalve je neus en je mond met ademhalen. Vergeet niet dat de ademhaling is voor ontspanning, zodat u niet in gespannen in uw evaluatie.
  2. Doe een warming-up oefening om het bloed circuleren in alle systemen van uw lichaam. U kunt springen, hop, lopen, dia of uit te voeren. Maak het in een oplopende tempo. Stop als je lichaam is al bekrachtigd.
  3. Plaats jezelf zitten hoek van 90 graden op de vloer. Je moet in staat zijn om de benen te strekken. Als je niet kan rechtzetten van uw lichaam, terwijl strekken van de benen heeft u zeker om te werken aan je hamstring flexibiliteit. U kunt uw flexibiliteit ook testen in een liggende positie. Zittend, verbreed uw been omhoog met een hoek van 90 graden. Als je het alleen maar tot 45 graden en kan niet meer uitbreiden, moet u zeker een slechte flexibiliteit. De normale verlenging moeten minstens 90 graden of meer.
  4. Bel een personal trainer die je zou helpen in uw rekken. Meestal een personal trainer biedt een sit en bereik vak dat is een goede flexibiliteit apparaat. In de doos, plaats uw voeten met de knieën recht. Houd je knieën recht de gehele test. Met je armen gestrekt naar voren op, moet je je hand op de top van de andere. Vergeet niet om een ​​goede ademhaling te bereiken wanneer je begint zachtjes te voren te komen, aflopend je vingertoppen tot aan je voeten. Uw trainer zal ervoor zorgen dat u niet uw knieën te buigen. Hij zal ook opnemen van de afstand die je vinger heeft bereikt. Hij zal u uitvoeren het drie keer meer om je beste score te halen. Dan zal je trainer adviseren een programma op basis van het resultaat van uw test die uiteindelijk zal verbeteren of oplossing van uw hamstring en een slechte rug flexibiliteit.

Deze manieren om uw hamstrings en onderrug flexibiliteit te evalueren zijn echt belangrijk om je lichaam vooral je rug gezond mogelijk. Deze manieren zal zeker beveiligen van uw gezondheid als je ouder wordt. Deze zorgen ervoor dat u voorkomen dat onderrug blessure. Dus moedigen jezelf om je flexibiliteit te verhogen en de status van uw hamstring te evalueren op dit moment in de tijd. Onthoud altijd dat een 'gezond lichaam "is een" gezond verstand "dan ook, een normaal mens. Iedereen wil normaal en jij ook.