E2h

Hoe kunt u uw drukpunten te stimuleren door middel van acupressuur

De voeten zijn een lichaamsdeel dat u gemakkelijk kunt masseren door jezelf en door de oude kunst van voetreflexologie, kunnen ze de rest van je lichaam beïnvloeden. Wrijven de juiste onderdelen van de voeten kan bereiken alle ontspanning, energie-opwekking, betere doorbloeding en stimulatie. Als u wilt acupressuur toe te passen op jezelf, hier zijn enkele tips om u te helpen met uw behandeling:

  1. Meer informatie over meridianen. In de Traditionele Chinese Geneeskunde, meridianen zijn een netwerk van kanalen, die levensenergie (chi) over het gehele lichaam. Met behulp van deze kanalen, kan acupressuur herstellen en in evenwicht te brengen het lichaam de energie, het veranderen van de manier waarop de organen werken voor het beter. Ongeveer 600 punten zijn toegankelijk, en kaarten die deze meridianen weer te geven uitvoerig zijn online beschikbaar. Gebruik een kaart om de juiste druk punt voor het gebied dat u wilt pakken te vinden.
  2. Adem uit je middenrif, het inademen door de neus en uitademen door de mond. Het centrum van chi van het lichaam ligt in dat gebied, en de neus-mond-beademing combinatie versterkt de evenwichtige stroom die u wilt uitbreiden naar de rest van je lichaam. Ook de ademhaling verlicht ook de spanning, zodat u zich meer bewust worden van de effectiviteit van de behandeling van de.
  3. Lichte warmte van het drukpunt betekent dat de acupressuur sessie verloopt goed. Als de pijn wordt gegenereerd, is er teveel druk toegepast en moet worden verminderd.
  4. Draag massage sokken. Deze sokken hebben duidelijk aangegeven drukpunten en de bijbehorende organen bedrukt op de stof. Gewoon druk uitoefenen met de duim naar rustgevende verlichting induceren.
  5. Vermijd zere duimen. Het is belangrijk om stevige neerwaartse druk uit te oefenen op het drukpunt en dit kan genereren belasting van de gewrichten. Bij het gebruik van uw duimen, de druk moet komen van de arm in plaats van de duim gewricht. Op deze manier kan pijn worden voorkomen of geheel geëlimineerd. U kunt ook gebruik maken van de elleboog of knokkel in ruil voor je duim.
  6. Gebruik verschillende drukpunten nabij het ​​gebied dat u wilt behandelen. Omdat mensen verschillend zijn, kan u belangrijk gebied een beetje off-the-mark van gevestigde druk gebieden. Bepaal uw eigen plaatsen in een reeks van de behandeling.
  7. Let op je gezicht. Velen kunnen opmerken duidelijke veranderingen in de gezichtsuitdrukking tijdens de sessie, en deze weerspiegelen de effectiviteit van elke bijzondere druk en gebied. Zitten in de voorkant van een spiegel om deze veranderingen te volgen.
  8. Zoek een deskundige. Mocht u vragen hebben na het ondergaan van meerdere behandelingen, er gaat niets boven een deskundige die kan wijzen wat werkt en wat niet in je sessies.

Niet alleen zijn deze tips nuttig voor jezelf, maar het maakt ook een uitstekend excuus om aan te raken een nieuwe datum of een minnaar. Door het delen van deze ideeën door middel van slimme scherts, zal enig persoon gewillig onderwerpen zich aan een voet of lichaam wrijven om de pijn van de dag te verlichten, en misschien, iets meer.

Hoe kunt u uw drukpunten te stimuleren door middel van acupressuur. Meer informatie over meridianen.
Hoe kunt u uw drukpunten te stimuleren door middel van acupressuur. Meer informatie over meridianen.

Hoewel soms reliëf wordt kreeg onmiddellijk, duurt het meestal dagen voor het effect van acupressuur te worden gevoeld. Wees geduldig wanneer het ondergaan van deze procedure, en zet de behandeling voor langdurige resultaten.