E2h

Hoe kunt u uw dieet evenwicht te brengen met lijnzaadolie

Lijnzaad olie is een populair supplement. Zoals met alles, moet u eventuele aanvullingen te bespreken met uw zorgverlener voordat u hem en jonge kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven moeten vermijden het nemen van het.

Na het lezen van dit artikel, als u van plan op het nemen van lijnzaadolie is de aanbevolen dosering van 1000 mg een tot drie keer per dag. Bij het kopen van lijnzaadolie, het kopen in donkere capsules en op te slaan in donkere flessen in een donkere en koele plaats-lijnzaadolie wordt ranzig als ze worden blootgesteld aan te veel licht.

Hoe kunt u uw dieet evenwicht te brengen met lijnzaadolie. Essentiële vetzuren.
Hoe kunt u uw dieet evenwicht te brengen met lijnzaadolie. Essentiële vetzuren.

Lijnzaad olie is afkomstig van de vlasplant en kan ook worden opgeroepen lijnolie. Het is opgebouwd uit vele nuttige elementen, die elk hieronder worden toegelicht.

  1. Essentiële vetzuren. Lijnzaadolie bevat nuttige vetzuren, waaronder omega-3 vetzuren. We hebben omega-3-vetzuren om te helpen celmembranen te bouwen en onze cellen sterker. Omega-3 vetzuren kunnen het cholesterolgehalte te helpen en te voorkomen dat stolsels in de slagaders. Onze hersenen ook uit fosfolipiden die uit vetzuren. Deze kunnen helpen met cognitie, geheugen, stemming en concentratie. U kunt omega-3 oliën uit visolie, koolzaadolie of koud water vissen. Lijnzaad olie bevat 50% meer omega-3 oliën dan visolie.
  2. Aids in de spijsvertering. Lijnzaadolie is zeer nuttig om de spijsvertering. Het kan helpen bij constipatie, een buffer voor overtollige maagzuur, zweren kunnen verzachten en sommige studies hebben aangetoond dat het opbouw van toxine in de darm voorkomen.
  3. Lignanen. Lijnzaadolie bevat ook lignanen, een chemische verbinding in veel planten. Lignanen een van de twee hoofdklassen fyto-oestrogenen, die natuurlijke antioxidanten Lignanen hebben anti-schimmel, anti-virale en anti-bacteriële eigenschappen. Sommige studies hebben ook ontdekt dat diëten hoog in lignanen kan het risico op borst-en darmkanker te verminderen. U kunt lignanen uit volle granen, maar lijnzaadolie bevat 100 keer meer lignanen dan volle granen.
  4. Vitaminen en mineralen. Lijnzaadolie bevat ook vitamine B, kalium , zink, ijzer, vitamine E, caroteen, magnesium, zwavel, fosfor, mangaan, silicium, koper, nikkel, molybdeen, chroom en kobalt. Het helpt ook bij de absorptie van calcium.
  5. Lecithine. Lecithine emulgeert vet en cholesterol, verbetert de spijsvertering, stabiliseert bloedsuikerspiegel, verhoogt de cardiovasculaire gezondheid en kan zelfs vechten tumorvorming.
  6. Andere componenten. Lijnzaadolie bevat ook vezels en eiwitten.

Bodybuilders spreken zeer van lijnzaadolie en sommige beweren dat het de hersteltijd verkort voor vermoeide spieren, en verhoogt het uithoudingsvermogen en kan zelfs versnellen de genezing van verstuikingen en kneuzingen.

Aids in de spijsvertering. Vitaminen en mineralen.
Aids in de spijsvertering. Vitaminen en mineralen.

Lijnzaad olie kan tot zes weken voordat je resultaat ziet, dus geen stress als je niet direct verbeteringen zien voor uw gezondheid.