E2h

Hoe kunt u uw dagelijkse inname van vet te verminderen

Het krijgen van uw lichaam op de weg naar gezondheid is de enige beste beslissing die u kunt maken voor jezelf. Een van de manieren waarop je kan dit doen is het verminderen van de dagelijkse inname van vet. Hier zijn een aantal stappen om uit te proberen:

Hoe kunt u uw dagelijkse inname van vet te verminderen. Heb een dagboek voedsel.
Hoe kunt u uw dagelijkse inname van vet te verminderen. Heb een dagboek voedsel.

  1. Heb een dagboek voedsel. Denk aan je lichaam als een onbetaalbare machine. Je zou niet willen om het even wat nu in te doen, wil je? Daarom is het belangrijk dat je documenteren elk en alles wat je in je mond. Op deze manier zou je meer bewust van je eten.
  2. Weten hoe om te gaan met voedsel hunkeren. Ja, het is een feit: ons lichaam kan hunkeren naar voedsel, zelfs als het geen honger. Wanneer dit gebeurt, ten eerste, drink een groot glas water. Dit is omdat soms ervaren we hongergevoel wanneer ons lichaam voelt uitgedroogd. Als u nog steeds het gevoel de behoefte aan voedsel, het beste wat je kan doen is om uit te reiken voor gezonde snacks die uw lichaam ten goede zou komen. Voorraad op voedsel zoals gedroogde vruchten, volkoren brood, en trail mix. Je moet ook zakken van groene of zwarte thee klaar. Op deze manier zou je voldoen aan uw voedsel onbedwingbare trek en uw behoefte aan voeding, als goed.
  3. Boodschappen doen als je vol. Dit is de oudste en meest effectieve truc op het boek: boodschappen doen nadat je hebt gegeten, plus, bewapen jezelf met een goed geplande boodschappenlijst (gezond voedsel alleen!). Op deze manier zou er minder kans dat je zou worden op een zijspoor in de snack eten en chocolade sectie.
  4. Gebruik nuttige online tools. Online gebruik maken van gratis tools zoals een op livestrong.com die je helpt bijhouden van het aantal calorieën dat je verbruikt per dag. Oefening! De oefening is het beste wat je kunt doen voor je lichaam, en de voordelen voor de gezondheid ruimschoots opwegen tegen de mogelijke excuus je kan hebben voor het niet uitoefenen. Een van de grote voordelen die oefening stelt is dat het helpt bij het verhogen van uw metabolisme, of met andere woorden, het voedsel dat je eet wordt omgezet in energie die je zou gebruiken op, in plaats van in opgeslagen vet.
  5. Gebruik minder vet alternatieven. Zo veel mogelijk, kiezen voor rassen op voedsel en dranken die minder vet. Zo gaan vetvrije melk, yoghurt en crèmes. In plaats van mayonaise en dressings (die zijn erg hoog op vet), ga dan voor olijfolie, natuurlijke yoghurt of azijn.
  6. Haal de huid. De huid op kip, kalkoen en vis bevat de meest hoeveelheid vet, dus zorg ervoor om het uit voor het eten. Kies voor magere stukjes vlees, of beter nog, het verminderen van de hoeveelheid vlees porties heb je per week - vijf porties per week moet uw limiet.
  7. Vermijd frituren. Frituren is een van de minst gezonde methoden voor het koken, dus nemen meer bakken, stomen, grillen en te pocheren in uw maaltijden.
  8. Sla de soda. Frisdranken zijn berucht voor het feit dat absoluut geen voedingsstoffen dan ook, maar met te veel suiker en calorieën. Knip deze "lege calorieën" en in plaats daarvan komen voor water, wat vreselijk je lichaam nodig heeft.

Je lichaam kan weerstaan ​​aan de wijzigingen die u op uw dieet, maar na een tijdje, zul je er wel aan wennen en je zou genieten van de voordelen van gezond ook. Veel succes!