E2h

Hoe kunt u uw borst spieren op te bouwen door het doen van borst oefening

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe beroemdheden en bodybuilders als Arnold Schwarzenegger, en Lou Ferrigno die uitpuilende borstspieren ontwikkeld en uitstekende gekregen? U zult merken dat hun borst is zo solide als een rots en lijkt krachtig genoeg om het gewicht van een 18 wieler vervoerder te ondersteunen. Nou, het antwoord op uw afvraag is borst oefeningen. Als u wilt dat uw borstspieren lean, gemiddelde, en gespierd en gepaard gaat met macht en kracht, dan moet je gewoon nodig hebt om deze spieren te trainen. Hier zijn een aantal effectieve borst oefeningen die je kunt doen om de opbouw van uw borst.

  • Stretch voor u uit te werken. Alvorens in elk type van oefening dat sommige spanning en stress op een specifieke spiergroep plaatst, zal u wilt om het te strekken eerst. U wilt niet naar een spier doen van uw eerste druk omhoog te trekken, toch? Om mogelijke verwondingen te voorkomen, altijd eerst stretch je spieren. Voor de borstspieren, wil je diep in-en uitademen als een begin. Een andere stretch je kunt doen is te contracteren en je borstspieren uit te breiden door het houden van uw armen wijd en strekken het uit helemaal naar achteren op een horizontale manier. Indien mogelijk, doe wat cardio voordat de borst oefent ook.
  • Pushups. De meest eenvoudige manier te versterken en te kneden je borstspieren is via de traditionele push-ups. Om het goed te doen, lag plat op de vloer op je buik. Gebruik beide handen en voeten om jullie te verheffen van de vloer. Zorg ervoor dat de benen recht zijn gestrekt en je armen worden geëgaliseerd en breed genoeg om gespannen je borstspieren als u uw herhalingen. Doe 3 sets van push-ups met ongeveer 20 tot 30 herhalingen voor beginners en 100 tot 200 herhalingen als je eenmaal onder de knie. Als u maximale resultaten snel, doe dit elke dag. U kunt zelfs het moeilijke door het plaatsen van een stoel waar je voeten kan laten rusten. Verhogen van je benen zal dus maakt het een grotere uitdaging, werken je borst spieren nog meer.
  • Bankdrukken. De traditionele bankdrukken is een andere manier om uw borst mager uitzien en betekenen. Voor optimale resultaten plaatst u een acceptabel gewicht op de halter rusten op de bank. Zorg ervoor dat beide zijden gelijk gewicht dragen. Lig plat op je rug op de bank met je voeten plat op de vloer. Houd de halter op een brede uitstraling, waar u in staat zullen zijn om hetzelfde gewicht te krijgen op beide armen. Je armen moeten worden gepositioneerd als breed en genivelleerd als een pushup. Til de barbell en breng het naar beneden naar je borst. Houd de positie voor een tweede en til de halter omhoog. Zorg ervoor dat u goed ademen. Adem in terwijl je tilt de halter en adem uit als je haar wel naar beneden naar je borst. Voeg meer gewicht en herhalingen om maximale resultaten te behalen. Als uw sportschool heeft een machine pers, overweeg dan het verhogen van deze oefening door het doen van een paar sets op dat ook.
  • Peck dekken. De pikken deck machine is een gewichtheffen tool die u kunt gebruiken om uw borstspieren vorm in het midden en aan het pikt of vleugels. Dit dient te gebeuren in samenhang met bankdrukken op de Arnold soort borstspieren te bereiken. Het goed te doen door zittend op de pikken dekken met je voeten plat op de vloer. Doe je armen omhoog te klappen en aan de beide zijden, waar de tralies zal zijn. Pak de bars met elke hand en trek hem naar het midden van je borst. Adem in als je het doet. Houd de positie voor een seconde en laat los, uitademen als je dat doet.

Hoe kunt u uw borst spieren op te bouwen door het doen van borst oefening. Stretch voor u uit te werken.
Hoe kunt u uw borst spieren op te bouwen door het doen van borst oefening. Stretch voor u uit te werken.

Dit zijn de drie fundamentele borst oefeningen die je kunt doen om het werk van uw borstspieren. Voeg meer gewicht, herhalingen, en stelt als je verder gaat. Misschien wilt u een trainer om u te helpen leren je de juiste vorm en om u een leuke workout plan om u te helpen de ontwikkeling van uw borstspieren te raadplegen.