E2h

Hoe kunt u uw bijnier vermoeidheid te behandelen

Veel mensen zijn nu steeds meer bewust van bijnier vermoeidheid en zijn gebogen op de behandeling van deze aandoening. Omdat bijnier vermoeidheid is alles over het gevoel overdreven moe en gestrest en behandel het is vrij eenvoudig. Onder normale omstandigheden, hoeft u geen ingewikkelde tests en therapieën te ondergaan, en veel belangrijker, je hoeft niet te veel geld uit te geven. Als u de behandeling van bijnier vermoeidheid, hier zijn enkele tips die u kunt rekening houden.

  • Begrijp de symptomen. Overmatige vermoeidheid is het belangrijkste symptoom van bijnier vermoeidheid, maar het wordt ook gekenmerkt door andere symptomen, zoals een slechte spijsvertering, gewichtstoename, depressie, moeite met concentreren, bovenrug pijn, laag libido, onevenwichtigheden in de bloedsuikerspiegel, en lage bloeddruk. In andere gevallen, hartkloppingen, hypoglycemie, uitdunnen en uitdroging van de huid worden haaruitval, dyspepsie en nervositeit ook duidelijk.
  • Schik uw schema. Een messed-up schema is stressvol en kan bijdragen aan de ontwikkeling van bijnier vermoeidheid. Daarom beginnen aan uw schema te organiseren, zodat u kunt een evenwichtig tijd voor werk hebben en te spelen. Hier krijg je een tijdschrift of een grote kalender en maak een schema. Zorg ervoor dat u de belangrijke gebeurtenissen-vergaderingen, familiebijeenkomsten, conventies, en uw kind overweging te prioriteren. Als u nog vrije tijd, kunt u altijd knijpen in de niet-zo belangrijke gebeurtenissen.
  • Hou van je lichaam. Geef toe, het is gemakkelijk om je lichaam over het hoofd, die haar tot het uiterste totdat hij moe naar beneden. Maar dat is precies de reden waarom je ervaart bijnier vermoeidheid. Hoe meer je duwt, hoe meer benadrukt wordt, en het resultaat is een te vermoeide lichaam. Daarom weet wanneer je moet rusten. Als uw lichaam vraagt ​​om rust, stop wat het ook is je doet en houd je lichaam en geest ontspannen.
  • Betrek uw gezin. Leg uit wat bijnier vermoeidheid is om je familie, zodat wanneer ze zien dat je nederig en moe, zij kunnen u helpen zich beter voelt. Uw echtgenoot kan stoppen zeurende en uw kinderen zal mogelijk niet klagen. Ze kunnen ook helpen volg je een dieet plan. Uw gezin volledig begrip van de aandoening, met andere woorden, kunnen ze makkelijk op je.
  • Zoek een steungroep. Het is veel gemakkelijker om te gaan met uw conditie als u een steungroep. De steungroep, die moet worden aangetast van mensen die ondergaan hetzelfde, kunt u aanmoedigen, geeft u relevante tips, en u voorzien van inspiratie. Kijk in het internet om een ​​steungroep te vinden. Het kan in de vorm van een online forum, een social networking-account of een website. Als u niet kunt vinden, kunt u overwegen het starten van uw eigen.
  • Werk met een arts. Zelfs als bijnier vermoeidheid is niet zo gevaarlijk als andere voorwaarden, medisch toezicht is noodzakelijk. Een arts kan uw vooruitgang en aan te pakken andere omstandigheden die zouden kunnen naast elkaar bestaan ​​of leiden tot uw bijnier vermoeidheid.

Je hebt een verantwoordelijkheid om je lichaam

Hoe kunt u uw bijnier vermoeidheid te behandelen. Je hebt een verantwoordelijkheid om je lichaam.
Hoe kunt u uw bijnier vermoeidheid te behandelen. Je hebt een verantwoordelijkheid om je lichaam.

Je hebt een verantwoordelijkheid om je lichaam. Koste wat het kost, dan moet je extra moeite om het te krijgen in goede vorm uit te oefenen. Dus als je het gevoel dat de bijnier vermoeidheid is schoppen in, doe alles wat je kunt om je lichaam zich weer beter voelt.