E2h

Hoe kunt u uw actieve stofwisseling te berekenen

Uw Active Metabolic Rate (AMR) is het totaal aantal calorieën die u gebruikt op een dagelijkse basis. De essentie van het verliezen van gewicht is om meer calorieën te verbranden. Als je wilt weten hoe je effectief die kilo's vet te verliezen, het tellen van calorieën elke dag is uw gids. Hieronder vindt u de procedure om precies te weten als je verliest of het verkrijgen van gewicht.

 • Meet uw lichaamsgewicht. Bereid uw gewicht meter en weet wat uw huidige lichaamsgewicht. Uw gewicht is een van de belangrijkste factoren om in staat om uw lichaam de normale calorie-inname en het bedrag dat moet dagelijks verbranden berekenen. De wetenschap van het verkrijgen en het verliezen van gewicht is zeer eenvoudig. Hoe meer je calorieën te nemen in je lichaam, hoe meer je gewicht. Hoe meer je verbrandt calorieën, hoe meer je gewicht te verliezen. Nu, hier is de realiteit. Je lichaam heeft een gemiddeld gewicht. Het is op basis van uw leeftijd, lengte en geslacht. Zodra u de schaal van uw lichaam gewicht gisteren en vandaag, zult u merken dat ze beide verschillend. Het is omwille van calorieën het lichaam inname en verbranding. Dus voor u om in staat om uw lichaam standaard gewicht kennen, om een ​​vijf-daagse normale eten en activiteiten te proberen, zonder de moeite om te gaan in een dieet en praktijk trainingen. Op de vijfde dag, dit is uw tijd om uw lichaamsgewicht te meten. Dit is wanneer je lichaam gaat door het normale proces van het verliezen en nemen in gewicht.
 • Kennis te nemen van andere belangrijke statistieken. Nadat je klaar bent op papier zetten uw standaard body mass, schrijf je huidige leeftijd, lengte en geslacht. Dit zijn de basiselementen voor u om uit te vinden uw AMR (Active Metabolic Rate), ook om te weten als je steeds gezonder is of niet.
 • Ontvang een BMR. Uw Basal Metabolic Rate (BMR) is de hoeveelheid calorieën je verbrandt, zelfs in rust. Dit is waar uw spijsvertering niet actief is of je op een vasten reis. Je woont 24 uur of meer zonder in alles in een self-gecontroleerde omgeving. De conditie van je lichaam is net genoeg om de juiste werking te behouden. Het is het moment waarop je lichaam gaat door een ontgiftende programma en je lichaam is aan het veranderen naar een normale en een betere uitvoering. Nadat u klaar bent met uw detox / vasten, vind je normale BMR. Hieronder is het proces om je BMR te krijgen.
 • Voor vrouwen:
  • 655 + (4,3 x je gewicht lbs) + (4,7 x je lengte in) - (4,7 x je leeftijd)
 • Voor mannen:
  • 66 + (6,3 x je gewicht lbs) + (12,9 x je lengte in) - (6,8 x je leeftijd)
 • Bepaal uw energie-niveau. U moet uw normale werkende hoogte weten of wat in de volksmond genoemd als de activiteit Modifier (AM). U kunt zelfs eigenlijk denk dat dit door uw dagelijkse activiteiten. Hieronder staan ​​de richtlijnen uit te vinden.
  • Als u werkt met hectische boodschappen met zware fysieke werk, (sport, bouw, fabriek banen, enz.), uw activiteit modifier is 1,60
  • Als u uit te werken stijf en zweten uit grote hoeveelheden zweet in uw type van de oefening (joggen / fietsen voor 45 minuten - 1 uur, cardiotraining, bergbeklimmen, hardlopen), uw activiteit modifier is 1,40
  • Als uw lichaam werkt op een gematigde activiteiten en langzame oefeningen (yoga, Pilates, of dansen), uw activiteit modifier is 1,25
 • Bereken uw AMR. Tot slot zijn we gekomen tot de laatste stap-vinden van uw Active Metabolic Rate. De formule is zeer eenvoudig. Volg de onderstaande vergelijking.

Hoe kunt u uw actieve stofwisseling te berekenen. Meet uw lichaamsgewicht.
Hoe kunt u uw actieve stofwisseling te berekenen. Meet uw lichaamsgewicht.

(BMR) x (AM) = AMR

Heel simpel

Heel simpel, toch? Na het lezen van dit, je bent een persoon minder van de menigten die niet weten dit eenvoudige wetenschap en ervaar een harde tijd ofwel het verkrijgen van gewicht of het houden van het af. Nu u weet wat uw AMR, ga je gang en plan voor uw volgende dieet en type van de training die je lichaam past. Good Luck!