E2h

Hoe kun je jezelf beschermen tegen infectieziekten

De verkoudheid is niet zo vaak meer

De verkoudheid is niet zo vaak meer. Dit betekent dat wanneer je een verkoudheid, zal het leiden tot iets anders, zoals hoesten, keelpijn, pijnlijke botten, en voor je het weet, heb je de griep. Nu zelfs de griep kan niet worden genegeerd. Wanneer licht genomen de griep kan evolueren tot iets gemener dat zal u te houden in bed voor weken. Infectieziekten beginnen op die manier, onschuldig, met een koude. Dan is uw immuunsysteem zo zwak dat je zin hebt om jezelf toegelaten tot de ER. Hoewel je niet kunt voorkomen dat je ziek, dan kunt u het beste doen wat je kunt om jezelf te beschermen tegen omdat ze gemakkelijk worden besmet door zieke mensen.

  • Was vaak uw handen met vochtinbrengende zeep en warm water. Antibacteriële zeep droogt de huid en in de tijd zal blijken te zijn niet effectief tegen de groei van bacteriën. Je kunt je handen wassen effectiever door gebruik te maken vochtinbrengende zeep die laat uwe handen gehydrateerd en soepel. Hoe kunt u ervoor zorgen dat u uw handen effectief wassen? Al duurt het is 20 seconden van schuimen en wrijven zeep in tussen je vingers, onder vingernagels, en over de palmen van je handen. Afspoelen onder warm water. Schud overtollig water af. Laat de kraan lopen. Bereiken voor een papieren handdoek en sluit de kranen met de papieren handdoek. Tot slot, gooi de papieren handdoek in de prullenbak.
  • Gebruik alcohol, sanitaire doekjes, of antibacteriële de hand gels na de volgende acties. Handen schudden met mensen, het openen van een deur, het indrukken van een code naar uw kantoor in te voeren of terug te trekken uit de ATM, het krijgen van water uit de waterkoeler op kantoor, en in principe hanteren of het aanraken van iets dat andere mensen in contact komen met: het zijn momenten waarop alcohol, sanitaire doekjes en antibacteriële hand-gels worden opgeroepen om je handen te ontsmetten. Echter, als je de kans krijgt om je handen te wassen, doe dit dan onmiddellijk.
  • Stop het aanraken van je gezicht en haar met je handen. Dit zal wel even wennen wat begrijpelijk is. Mensen onbewust doen deze acties als een nerveuze reactie op iets of wanneer ze denken. Je weet dat je een van deze mensen, zodat een inspanning leveren om deze acties te minimaliseren wanneer je kunt. Waarom? Omdat uw handen zijn de eerste op te halen kiemen en bacteriën die u gemakkelijk kunt overbrengen naar uw mond, neusholtes, ogen en haar.
  • Shed uw kleding zodra je thuis van het werk te krijgen. Je moet dit doen elke keer als je thuis komt van het werk of van waar er een hoge concentratie van mensen zoals het ziekenhuis, supermarkt, school, en andere soortgelijke plaatsen. Bacteriën en ziektekiemen hechten zich aan kleren, zodat de verspreiding van deze in uw huis te voorkomen door vergieten uw kleren en gooien deze onmiddellijk in een kleding opberger voor het wassen. Als u het type die kleren herhaalt tussen de wasbeurten, hang niet je kleren met uw schone kleren in je kast. Bovendien houdt de wasmand, waar het zou moeten zijn: in de wasruimte.
  • Baden twee keer per dag. Bath in de ochtend als je hoofd uit voor werk of school en 's avonds als je thuis komt. Zwemmen is een van de beste manieren om slough vuil en vuil van uw huid en voorkomen dat je ziek. Het baden, is het beter om een ​​vochtinbrengende zeep dan met een antibacteriële zeep.
  • Drink geen of voedsel delen in een onhygiënische manier. Drink niet uit dezelfde beker of eten van hetzelfde bord met een andere persoon. Het is een goede gewoonte, zelfs in uw familie te gebruiken aparte borden en bestek en glazen. Als je kinderen hebt, dit is vooral goede praktijk, omdat ze vertrouwen op de dezelfde hygiënische praktijken als ze uit het huis. U kunt delen en kunt u leren uw kinderen om op deze manier te delen: als een vriend wil delen soda, kunt u giet frisdrank met een aparte beker. Als voedsel wordt gedeeld, kunt u afbreken een stuk voor het delen.


Hoe kun je jezelf beschermen tegen infectieziekten. Was vaak uw handen met vochtinbrengende zeep en warm water.
Hoe kun je jezelf beschermen tegen infectieziekten. Was vaak uw handen met vochtinbrengende zeep en warm water.

Tot slot voer je immuunsysteem met veel verse groenten, gezonde sappen, en een dagelijkse multivitamine. Maximaliseer uw inspanningen om jezelf te beschermen tegen infectieziekten en uw inspanningen zal echt lonend zijn voor uw gezondheid!