E2h

Hoe kom je klaar voor een spel

Sport zijn gemaakt zowel voor de lol en spelen en voor het behoud van uw lichaam gezond en vitaal. Van basketbal, volleybal, badminton, tennis, voetbal, voetbal, rugby, hockey, aan het schermen, boksen, taekwondo en karate wedstrijden, de basisprincipes van een goede voorbereiding toe te passen. Hier zijn een paar richtlijnen over hoe voor te bereiden op een wedstrijd.

1. Voor individuele spellen zoals enkele badminton en tennis, schermen, of boksen, taekwondo en karate wedstrijden, moet je fysiek goed voorbereid.

2. Naast een goede opleiding coach, zul je zelfdiscipline en zelfbeheersing nodig. Als uw coach u opdraagt ​​te doen en niet doen bepaalde dingen, moet je plichtsgetrouw gehoorzamen. Zo worden professionele atleten op een streng dieet en lichaamsbeweging regime, weg van elke vorm van intoxicatie, drugs, nicotine en andere verslavende stoffen die u gewoon gifstoffen in het lichaam.

3. Het celibaat is ook een vereiste in een intensieve training voor een wedstrijd. Onmatigheid in seks plezier slijt een man ojas of de energie in zijn sperma. Deze zelfde energie kan worden omgeleid en gebruikt in zijn prestaties in de sport, dus het beste zou zijn om te blijven celibatair voor de gehele training en voorbereiding programma.

Hoe kom je klaar voor een spel. Voor team evenementen.
Hoe kom je klaar voor een spel. Voor team evenementen.

4. In verband met een dieet, veel kampioenen beschouwen hun gezonde en evenwichtige vegetarisch of veganistisch dieet als een grote factor in hun overwinningen. Het eten van een verscheidenheid van bladgroenten, biologische groenten en fruit, volle granen, bonen en noten hebben geholpen de volgende atleten in hun specifieke gebied van sport:

  • Ridgely Abele, 8-winnaar, karate nationale kampioenschappen
  • Surya Bonaly, Olympisch kampioen kunstschaatsen
  • Brendan Brazier, Professional Ironman triatleet
  • Peter Burwash, professionele tennisspeler en Davis Cup winnaar
  • Andreas Cahling, Zweeds kampioen bodybuilder, Olympisch gouden medaillewinnaar in de skischans
  • Chris Campbell, Olympisch kampioen in het worstelen

5. Let altijd op een goede hygiëne en sanitaire voorzieningen. Je lichaam is je instrument en je nodig hebt om grote zorg uit te halen. Houd het schoon en fris altijd, het uitreiken van het met de juiste rust en ontspanning die het verdient na elke praktijk.

Games worden verondersteld leuk.
Games worden verondersteld leuk.

6. Vergeet nooit om de noodzakelijke warming-up oefeningen te doen voor een wedstrijd en de goede cooling-down oefeningen na de wedstrijd. Stretching en het krijgen van de spieren opgewarmd en klaar om te spelen is een must, om te voorkomen dat blessures.

7. De juiste ademhaling technieken of yoga-ademhaling kunnen van grote hulp zijn bij de voorbereiding van een spel. Het vergemakkelijkt spanning en ontspant de geest en het lichaam.

Voor team evenementen

Voor team evenementen, moeten dezelfde zelfdiscipline en zelfbeheersing toe te passen. Alleen deze keer, zul je moeten werken met een groep. Afgezien van fysieke voorbereidingen, moet je niet je mentale en emotionele toestand voor een grote wedstrijd.

Wees realistisch. Aan het einde van het spel, ofwel uw team of het andere team verliest. Stel je geest voor een eventueel verlies. Je hoeft niet altijd te winnen. Wat belangrijk is, is dat u uw beste schot gegeven en zijn niet bedrogen in any way. Nooit schuld je teamgenoten voor alles. Net als u, ook zij hebben zwakke punten.

Games worden verondersteld leuk

Games worden verondersteld leuk. Een goede concurrentie is goed, maar het is best om de geest van sportiviteit en teamwork. Worden fysiek goed voorbereid, mentaal en emotioneel en nooit duw jezelf te hard. Het accepteren van je beperkingen en toe uw zwakheden zal binnenkort je veranderen in een kampioen.