E2h

Hoe kan zwelling te verminderen na een buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie, ook wel bekend als een buikwandcorrectie, is een grote operatie en heeft een aantal downtime periode waar je moet om te herstellen en de juiste wijze te verzorgen uw lichaam nodig om goed te genezen. Downtime wordt geschat op een week, hoewel zwaar hijswerk en meer krachtige activiteiten moet worden gedaan na minimaal zes weken. Tijdens deze periode kunt u verwachten zwelling voorkomt, het goede nieuws is dat er een aantal manieren waarop u aanzienlijk kunnen dit verminderen.

  • Doe wat lichte oefeningen. Tijdens uw periode van herstel, moet u voorkomen dat zit of ligt de hele dag, omdat dit zou kunnen leiden tot meer merkbare zwelling, of zelfs om de bloedstolling. Echter, het is zeer belangrijk dat u uw oefeningen licht te houden in deze tijd, omdat er te veel en te fel zou kunnen leiden tot potentieel gevaarlijke resultaten. Enkele voorbeelden van activiteiten die je zou kunnen doen onder meer het doen van wat wandelen rond het blok, en een aantal eenvoudige rek-en strekoefeningen (maar niet degenen die zullen vereisen dat u te bukken of om uw armen omhoog boven je hoofd). Raadpleeg uw arts voor zijn aanbevelingen over de beste oefeningen voor u gedurende deze tijd.
  • Verminder je inname van natrium. Allereerst moet u voorkomen dat alle soorten van voedsel dat te veel natrium (zout) te hebben. Dat komt omdat zout veroorzaakt het vasthouden van water, die op zijn beurt leidt tot zwelling. Kijk naar de labels in voedselverpakkingen weten hoeveel natrium ze bevatten. Kijk uit voor de namen die natrium gaat door: mononatriumglutamaat, trinatriumfosfaat, natrium alginaat en natriumbenzoaat zijn slechts enkele van de weinige. Kies voor verlaagd natrium-varianten van uw favoriete voedsel, zoals gaan voor unflavored granen in plaats van de rijk-smaak degenen.
  • . Maak er een punt om de hoeveelheid smaakstoffen die u toevoegt aan uw gerechten te verminderen zoveel mogelijk, niet toe te voegen kruiden aan je eten - probeer te leren van de meer subtiele en natuurlijke aroma's van uw gerechten te waarderen. Als je echt wilt om wat meer smaak toe te voegen, is het best dat je natuurlijke aroma's, zoals kruiden in plaats toe te voegen.
  • Drink veel water. Eigenlijk moet je dit de hele tijd doen, of u nu een buikwandcorrectie had of niet. Als het lichaam is opgebouwd uit meer dan 70% water, waarbij in meer water zal helpen vullen onze systemen en spoelen van de gifstoffen. Gemiddeld we ongeveer 8 tot 12 glazen water per dag. Je moet ook eten veel water-rijke vruchten, zoals watermeloenen, komkommers, tomaten en aardbeien. Vermijd het drinken van diuretica zoals cafeïne en koolzuurhoudende dranken.
  • Heb wat massage. Vergeet niet dat u moet uw arts de goedkeuring hebben voordat je een massage na uw buikwandcorrectie. Als je krijgt van uw arts go-signaal, dat massages, zoals tissue massage en lymfatische massage aanzienlijk kunnen helpen bij de vermindering van de zwelling. Dat komt omdat deze massages helpen verbeteren van uw bloedcirculatie en vermindert de kans op vloeibare pooling op specifieke gebieden van uw lichaam. Laat instrueren de masseuse die u zojuist hebt een buikwandcorrectie gehad, ze moeten direct druk nooit op uw buik, en moet heel voorzichtig zijn om geen haar handen, of lotions of olie zelfs de buurt van uw incisie te krijgen. Oliën, zoals amandelen, karite of koala moer moet ook worden vermeden.


Vergeet niet

Hoe kan zwelling te verminderen na een buikwandcorrectie. Doe wat lichte oefeningen.
Hoe kan zwelling te verminderen na een buikwandcorrectie. Doe wat lichte oefeningen.

Vergeet niet, moet je echt de moeite neemt om te veel aandacht van je lichaam direct na uw buikwandcorrectie, want het is bijzonder gevoelig tijdens deze herstelperiode. Neem contact op met uw arts over de juiste activiteiten die u moet nemen om dit genezingsproces te bevorderen. Veel succes!