E2h

Hoe kan ziekten van gezondheid van het bot te begrijpen

Voeding en vitaminen voor een betere gezondheid van de botten zijn meestal alleen van ernstige zorg voor mensen die al aangaan tot op hoge leeftijd. De meeste mensen denken niet na over hun sterkte van de botten op een jongere leeftijd, denken dat osteoporose gebeurt alleen voor oudere mensen. Osteoporose is echt doel meestal oudere vrouwen. Maar deze botziekte is geen excuus voor jongere vrouwen of mannen. Dat is de reden waarom het verzorgen van uw gezondheid van het bot is zeer nodig is, zelfs als je nog jong bent, actief en gezond.

Hoe kan ziekten van gezondheid van het bot te begrijpen. Ziekte van paget van het bot.
Hoe kan ziekten van gezondheid van het bot te begrijpen. Ziekte van paget van het bot.

U denkt toch niet willen uiteindelijk doen osteoporose oefeningen of het nemen van supplementen zoals bot strontium voor je botten. Aan de zo vroeg mogelijk op de hoogte botziekten en hoe te verzorgen van uw botten is noodzakelijk. Hier zijn enkele van de meest voorkomende ziekten die sterkte van de botten van invloed zijn:

  1. Osteoporose. Deze ziekte is ongetwijfeld de meest voorkomende van het bot ziekten. Bone osteoporose gebeurt wanneer het bot vermindert de sterkte en dichtheid. Deze ziekte veroorzaken dunne botten, waardoor ze zeer gevoelig voor gemakkelijke botbreuken.
  2. Ziekte van Paget van het bot. Dit is een van de chronische botziekten. Wanneer u deze ziekte heeft, zal uw botten worden vergroot, wat kan het bot van de vervorming veroorzaken. Zodra dit gebeurt, zal het bot dicht zijn, kwetsbaar en gevoelig voor overmatige afbraak. Je zult deze ziekte alleen opmerken door middel van botpijn, fracturen, misvormingen, en artritis.
  3. Avasculaire necrose. Het kan leiden tot de dood van het bot door te hinderen een goed aanbod van het bloed naar het bot. Patiënten van deze ziekte last heeft van ernstige en ondraaglijke pijn in het bot.
  4. Rachitis. Kinderen meestal lijden aan deze ziekte, veroorzaakt door een tekort aan calcium. Bij deze ziekte een persoon valt, zal de patiënt evenaarde moeilijk en soms falen deponeren mineralen in hun botten.
  5. Osteomyelitis. Bacteriën die vorm pus de oorzaak van dit bot infectie. Zoals osteoporose, de ziekte verzacht en verzwakt het bot, waardoor bot breken.

Gelukkig bent u niet verlaten ongewapend, want er zijn manieren waarop u kunt voorkomen dat deze botziekten.

Verhoog de ​​inname van calcium elke dag. Zeg nee-nee om je slechte gewoonten.
Verhoog de ​​inname van calcium elke dag. Zeg nee-nee om je slechte gewoonten.

  1. Verhoog de ​​inname van calcium elke dag. Experts geloven dat je enige weg naar een betere gezondheid van het bot is om in meer calcium. Natuurlijk moet je ook streven naar andere bot voeding en vitaminen zoals vitamine C, vitamine K, kalium en magnesium. Maar moet het calcium in uw prioriteit inname. De aanbevolen hoeveelheid calcium die u moet nemen om botziekten te voorkomen is drie porties.
  2. Oefening. Stretching, wandelen, joggen en niet alleen je lichaam gezond, maar uw botten gezond, ook. U kunt ook tillen gewichten om de botten te versterken. Zeker, zult u gelukkiger regelmatig oefeningen te doen dan het doen van osteoporose oefeningen.
  3. Maak kennis met dhr. Sunshine. Ga naar buiten en voel de zachte warmte van de zon in de ochtend. Dit is een goede bron van vitamine K, een belangrijke vitamine voor een betere gezondheid van de botten.
  4. Zeg nee-nee om je slechte gewoonten. Roken en alcoholgebruik verhogen het risico van botziekten. Als u niet helemaal verwijderen van deze ondeugden, in ieder geval houden ze op het minimum.
  5. Neem bot supplementen voor een betere gezondheid van de botten. Strontium en calcium supplementen helpen bij het ​​handhaven van de benodigde vergelijking voor een betere gezondheid van de botten. Dit kan een goed alternatief voor het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium zijn, hoewel de laatste is altijd beter.

Je wilt niet dat een van de botziekten om te slaan voordat u begint met het nastreven van een betere gezondheid van de botten.