E2h

Hoe kan vitamine C toe te voegen aan uw dieet

Vitamine C werd pas ontdekt in de jaren 1930

Vitamine C werd pas ontdekt in de jaren 1930. Omdat het nog niet bekend was tijdens de jaren 1800, bijna 2.000.000 zeilers stierf aan scheurbuik. Tegenwoordig wordt vitamine C meer de volksmond bekend als ascorbinezuur. Gebleken is van vitaal belang in de goede groei van lichaamsweefsels. Het is ook onmisbaar in het voeden van de huid, het haar, en het hart.

Vitamine C speelt in integrale rol in de bescherming van het immuunsysteem van het lichaam. Wetenschappelijke studies tonen aan dat het de vrije radicalen die verzwakken en de aanval van de immuunsysteem van het lichaam neutraliseert. Het helpt ook bij de productie van de witte bloedcellen die verantwoordelijk zijn in de strijd tegen infecties.

Hoe kan vitamine C toe te voegen aan uw dieet. Eerst een arts raadplegen.
Hoe kan vitamine C toe te voegen aan uw dieet. Eerst een arts raadplegen.

Het nemen van grote doses vitamine C hebben geen melding gemaakt van eventuele voordelen voor het lichaam. Echter, onderzoek toont aan dat een extra hoeveelheid vitamine C dagelijks ingenomen kan het zich veroorloven veel voordelen voor de gezondheid. De ideale extra dosis vitamine C is tussen de 40 en 300 milligram (voor volwassenen).

Je moet begrijpen dat je lichaam niet kan vitamine C. Dat is waarom de dagelijkse consumptie van vitamine C wordt het essentieel te vergaren. Hier zijn enkele suggesties over hoe u kunt het vitamine C-inname te verhogen in uw dagelijkse voeding:

  • Eerst een arts raadplegen. Je moet uw arts go-signaal voordat u start met uw vitamine C supplement. Dit moet het geval zijn als u ook wilt andere supplementen te nemen. Houd in gedachten dat het nemen van te veel vitamine C kunnen sommige bijwerkingen hebben. Het kan zijn dat maagpijn of u zou kunnen lijden diarree.
  • Vul uw ontbijt en hapje eten. Omdat het ontbijt is de eerste maaltijd van de dag, kunt u beginnen met het. Geniet van een vitamine C verrijkte ontbijtgranen. En dan, complementeren met een glas verse jus d'orange. Of kan je gewoon een stuk verse sinaasappel. Als u denkt dat uw ontbijtgranen saai is, kunt u bestrooi het met wat yoghurt. Of u kan een afzonderlijke portie yoghurt later genieten tijdens uw snack. U kunt veel verse groenten en fruit en hebben ze tijdens uw snack tijd. U kunt gemakkelijk toegang tot hen uit de koelkast in het geval u wilt een extra stuk of portie.
  • Verbeter uw ingrediënten voor de salade. In plaats van sla, nog wat spinazie. Het is een uitstekend alternatief en het is ook rijk aan vitamine C. En als je wilt Spice up your spinaziesalade, kunt u een aantal sinaasappels, aardbeien, paprika en tomaten. Behalve het toevoegen van kleur en het verrijken van de smaak van uw spinaziesalade, ze zijn ook prachtige bronnen van vitamine C. Het is ook een leuk idee om de groenten voor te bereiden op uw salade. Je kunt ze eerst te houden in uw koelkast en u kunt ze handig als je nodig hebt om iets toe te voegen voor uw wokgerechten. Op dezelfde manier kan fruitsalades worden uw gezonde bron van vitamine-C verrijkte dessert. U kunt meer citrusvruchten. Of, voeg meer mango's, kiwi's, en bessen.

Vitamine C werd pas ontdekt in de jaren 1930. Vul uw ontbijt en hapje eten.
Vitamine C werd pas ontdekt in de jaren 1930. Vul uw ontbijt en hapje eten.

Dus, ontspannen en genieten van uw vitamine C verrijkte maaltijden en snacks. Laat Vitamine C het verbeteren van uw gezondheid en uw eetgewoonten.