E2h

Hoe kan spirituele groei te bevorderen met energie healing

Energie healing is beschikbaar voor mensen die voor spirituele begeleiding, groei en verlichting te zoeken van geestelijke onrust zoals die zich manifesteert door verschillende aandoeningen, emotionele en lichamelijke klachten. Energie healing technieken te vergemakkelijken spirituele groei en genezing naar innerlijke balans en spirituele evenwicht te herstellen. Energy Healing is gebaseerd op de vooronderstelling dat het lichaam en de ziel een zijn, en dat organismen of het milieu niet alleen leiden tot ziekten. Soms, ziekten lijken omdat er aandoeningen in je lichaam, geest, ziel en geest. Op hun beurt, deze aandoeningen veroorzaken fysieke symptomen die soms niet kan worden verklaard door de geneeskunde of wetenschap.

Door middel van energie healing

Door middel van energie healing, zijn spirituele kanalen ontdekt en geopend. Defecten in de aura en chakra worden gezien en erkend, gereinigd en evenwichtig, die helpt bij de genezing en het herstel van de geest, waardoor het gemakkelijker spirituele groei. Hieronder zijn manieren over hoe je spirituele groei te bevorderen door de assistent van energie healing.

  • Chios Energy healing. Chios energie, vertaald in het Engels als "levenskracht energie", healing techniek is een van de meest moderne vorm van energie healing. Het werd gecreëerd en ontwikkeld door Steve Barett. Dit type van spirituele genezing is gebaseerd op de theorie dat het lichaam kan worden getroffen met defecten in de hogere spirituele veld eromheen. Deze geestelijke gebied bestaat uit zeven aura's en zeven chakra's. De voorwaarden van deze lagen wordt weerspiegeld in de toestand van het fysieke lichaam, emoties, geest en ziel van de person.Chios energie healing biedt krachtige technieken, die de spirituele energie genezer zal helpen om de gebreken in de aura en chakra's te identificeren. Deze defecten, wanneer bepaald, worden genezen door de zeer specifieke technieken Chios energie healing, waardoor het herstel van het geestelijk evenwicht van het lichaam. Om een ​​Chios meester zijn, moet u beschikken over een afstemming-in-persoon uit een Chios Master Teacher. Deze zijn volgens specifieke richtlijnen om de heiligheid en zuiverheid van deze technieken te beschermen. Door het volgen van deze technieken, dan kunt u het bereiken van een groei en verlichting.
  • Reiki. Reiki is een spirituele healing praktijk ontwikkeld in Japan door Mikao Usui. Het is een alternatieve geneeskunde, die palm genezing gebruikt. Deze oosterse alternatieve geneeskunde heeft drie graden, namelijk: Eerste, Tweede, en Teacher graad. Het is de steun die de eerste graad in staat zijn om zichzelf en anderen te helen, kan de tweede graad te genezen in een ver door het gebruik van spirituele symbolen, terwijl de Leraar mate kon leren en afstemmen anderen reiki.
  • Qigong. Qigong is een Chinese vorm van energie healing met positieve effecten op verschillende kwalen. De belangrijkste theorie voor Qigong-heling is de controle van de qi - de energiestroom die het leven in stand houdt. Een originele hoeveelheid qi wordt gezegd dat in het lichaam. Deze energie wordt gezien in alle elementen - in de lucht, in voedingsmiddelen, zelfs in het zonlicht. In Qigong, is de qi en de interactie met de omgeving in evenwicht en gemanipuleerd. Kalmte en een gevoel van welzijn wordt dan bereikt.

Hoe kan spirituele groei te bevorderen met energie healing. Chios energy healing.
Hoe kan spirituele groei te bevorderen met energie healing. Chios energy healing.

Energie healing is een dynamisch en kan invloed hebben op biologische processen. De reis naar spirituele verlichting is door middel van serie van manipulaties van spirituele stroming. Fysieke, mentale en emotionele inspanningen zijn nodig om spirituele groei en uiteindelijk evenwicht te bereiken.