E2h

Hoe kan slaapapneu te genezen

Slaapapneu is een slaapstoornis die ervoor zorgt dat je ademhaling stopt tijdens de nacht. Patiënten kunnen last hebben honderden korte periodes tijdens de nacht, wanneer ze stoppen met ademen gedurende een paar seconden. Deze stopzetting van de ademhaling onderbreekt het slaappatroon, waardoor uitgeput de patiënt, omdat ze niet een goede nachtrust. Er is geen remedie voor slaapapneu, maar de volgende stappen uit en je kan in staat zijn om de slaapapneu te controleren, zodat u kunt rusten.

  1. Raadpleeg uw arts. Er zijn verschillende soorten en oorzaken van slaapapneu. Als uw partner geeft aan dat uw snurken zwaar is of dat je lijkt te stoppen met ademhalen tijdens de nacht, raadpleeg dan uw arts.
  2. Deelnemen aan een slaaponderzoek. In de meeste gevallen wordt een slaaponderzoek nodig om de aard en ernst van slaapapneu diagnosticeren. Uw arts moet in staat zijn om een ​​studie in uw omgeving aan te bevelen.
  3. Slaap op je rug met een ondersteunende kussen. Voor een aantal kleine slaapapneu zorgen, probeert uw positie aan te passen terwijl je slaapt. Open de luchtweg door plat op je rug liggen met een ondersteunende kussen onder de nek. Het kussen positioneert de nek zodat de luchtweg open is.
  4. Gewicht te verliezen. Veel slaapapneu patiënten zijn ook zwaarlijvig. De overtollige gewicht rond je nek kan druk uitoefenen op de luchtwegen of restrictiever maakt. Het verliezen van tien procent van je gewicht aanzienlijk kan verminderen de symptomen.
  5. Behandel nasale allergieën. Mensen met een allergie vaak vinden hun slaap apneu verergert bij ernstige allergie seizoen. Behandel uw allergieën met een vierentwintig uur antihistaminicum en decongestivum om congestie te houden van de luchtwegen.
  6. Vermijd slaappillen en alcohol. Zowel slaappillen en alcohol ontspannen het lichaam, met inbegrip van de spieren die de luchtwegen omringen. Met behulp van deze relaxantia verhoogt slaapapneu symptomen, want als het lichaam ontspant, de luchtwegen vertraagt.
  7. Probeer een ademhaling hulp-apparaat. Vaak slaapapneu patiënten worden voorgeschreven een ademhaling hulp-apparaat. Dit zijn meestal apparaten leiden tot een hoofd of masker dat een continue positieve druk-omgeving creëert en in wezen dwingt hen om te ademen. Terwijl patiënten kunnen vinden ze slapen en ademen beter, veel klagen ook over het ongemak van het masker en het lawaai van de machine.

Als slaapapneu is een probleem, zie uw arts voor hulp

Hoe kan slaapapneu te genezen. Deelnemen aan een slaaponderzoek.
Hoe kan slaapapneu te genezen. Deelnemen aan een slaaponderzoek.

Als slaapapneu is een probleem, zie uw arts voor hulp. Slaapapneu kan leiden tot patiënten in slaap te vallen gedurende de dag, ook wanneer zij rijden of werken. Slaapapneu patiënten ook vaak klagen over vermoeidheid, hoofdpijn, problemen met het geheugen en gewichtstoename. Het verkrijgen van controle van slaapapneu kan het verbeteren van uw gezondheid en veiligheid.