E2h

Hoe kan psychiatrische aandoeningen te begrijpen

De moderne psychiatrie is gegaan een lange weg te helpen ons te begrijpen onszelf. Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de psychologie, kunnen we nu zien dat de mensen die we ooit bestempeld als "moeilijk" kan eigenlijk worden die lijden aan gewone psychiatrie aandoeningen zoals bipolaire stoornis, depressie, en Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). In het archief van algemene en forensische psychologie, vinden we dat aandoeningen zoals deze kunnen worden behandeld zonder de noodzaak van chirurgie. Als u wilt iemand, kind of volwassene helpen, wie je vermoedt dat ze lijden aan een psychische stoornis, zult u blij zijn om te weten dat de behandeling beschikbaar is.

Voor het kiezen van de behandeling te beheren

Hoe kan psychiatrische aandoeningen te begrijpen. Bipolaire stoornis.
Hoe kan psychiatrische aandoeningen te begrijpen. Bipolaire stoornis.

Voor het kiezen van de behandeling te beheren, echter, moet u eerst contact op met een professional met ervaring in de psychiatrie. Niet alleen is het onveilig om de behandeling te bieden zonder voorschrift kunt krijgen, maar ook u kan verkeerd zijn in de veronderstelling dat iemand een stoornis. Zo is het mogelijk voor een zeer somber persoon niet klinisch depressief. Als zodanig, moet u eerst uw patiënt te krijgen gediagnosticeerd voor iets anders. De tests die worden gebruikt in de psychiatrie zijn vaak eenvoudig, en soms bestaan ​​uit een enkel interview. Zolang de patiënt vragen naar waarheid, zal de diagnose nauwkeurig.

Natuurlijk

Natuurlijk, niet iedereen heeft expertise in de psychiatrie. Soms is de moeilijkste ding om te doen is om te bepalen of wel of niet iemand moet worden gediagnosticeerd. Gelukkig zijn er een aantal websites die u zullen helpen u te identificeren symptomen van deze aandoeningen. Kun je het beste verwijzen naar de websites die hun informatie te nemen van de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, vierde editie (DSM-IV), die vrij veel van de Europese Psychiatric Association (APA) bijbel voor het identificeren van de psychiatrie kwalen.

Hier zijn een paar voorbeelden van veel voorkomende kwalen psychiatrie en hun voorgestelde behandeling:

Voor het kiezen van de behandeling te beheren. Bipolaire.
Voor het kiezen van de behandeling te beheren. Bipolaire.

  1. Bipolaire stoornis. Ook bekend als manisch-depressiviteit, wordt deze aandoening vaak gekenmerkt door enorme stemmingswisselingen. Mensen die lijden aan de aandoening hebben periodieke momenten van diepe depressie, gevolgd door episoden van manie, of verhoogde hyperactiviteit en overdreven goede stemming. Degenen met een bipolaire stoornis, in zekere zin, hebben hun emoties op een jojo.
  2. Bipolaire individuen kunnen laten behandelen door middel van medicatie en therapie. Degenen die ervoor kiezen om te gaan met medicijnen zal het meestal nodig om de stemming te nemen stabiliserende geneesmiddelen, zoals lithium en Risperdal om te gaan met de ups en downs. Een andere, meer extreme vorm van therapie is elektroconvulsietherapie (ECT). ECT het toedienen elektrische schokken het systeem van de patiënt om zijn stemmingen stabiliseren.
  3. Slapeloosheid. Slapeloosheid, of het onvermogen om een fatsoenlijk bedrag van slapen, is veelal verbonden met angst. Angstige gedachten kunnen je wakker te houden 's nachts, ook al ben je niet bewust bent van hen. Veel van degenen die de praktijk psychiatrie vaak adviseren anti-angst behandeling om te gaan met slapeloosheid. Bijvoorbeeld, psychologische begeleiding kan iemand helpen omgaan met de problemen in zijn hoofd en hem in staat stellen beter te slapen. Andere psychiaters adviseren een dieet dat helpt het verminderen van angst, tot aanvulling van uw normale maaltijden met vitaminen D en K, calcium, en magnesium.
  4. ADHD. ADHD wordt gekenmerkt door het onvermogen om focus op bepaalde dingen en hyperactiviteit handhaven. ADHD wordt vaak farmacologisch behandeld met medicijnen zoals Ritalin, of via andere methoden, zoals groepspsychotherapie.

Nogmaals, voordat zelfs proberen om de behandeling van vermoede psychiatrie kwalen te beheren, altijd eerst contact op met een professionele psychiater.