E2h

Hoe kan kortademigheid te behandelen

Kortademigheid of dyspnoe is het gevoel waar u snel grijpen naar lucht door de afwezigheid van zuurstof in het bloed. Wanneer u dit te wijten aan een aantal zware lichamelijke inspanning te ervaren moet je geen zorgen te maken, want dat is normaal en geen reden zich zorgen te maken. Maar als het is te wijten aan een ziekte, dan kortademigheid moet een kwestie waardig van uw directe overweging zijn.

Dyspnoe is een veel voorkomend symptoom ervaren door patiënten met terminale kanker. Echter, ook als deze niet ervaren kanker zich die lijden aan kortademigheid. Deze andere oorzaken zijn long-of hart-en vaatziekten, bloedstolsels in de longen, vloeistof rond het hart of de longen, laag aantal rode bloedcellen, vermoeidheid en angst. Ongeacht de oorzaak moet de factor die de kortademigheid worden aangewezen om de verdere verslechtering van de toestand patiënten beperken.

Hoe kan kortademigheid te behandelen. Geneeskunde voor productie van rode bloedcellen.
Hoe kan kortademigheid te behandelen. Geneeskunde voor productie van rode bloedcellen.

Er zijn een aantal bekende maatregelen kortademigheid, zoals behandelen maar niet beperkt tot de volgende methoden:

  • Geneeskunde voor productie van rode bloedcellen. Neem geneesmiddelen die de vorming van rode bloedcellen te stimuleren. Dit zal u helpen bij het overwinnen van uw probleem met kortademigheid. Meer rode bloedcellen betekent meer agenten om zuurstof in je systeem te vervoeren.
  • Rode bloedtransfusies. Dit is de oplossing sneller vergeleken met geneesmiddelen om de productie van rode bloedcellen te verhogen. Wees echter bij de ontvangst bloed van andere individuen. Zorg ervoor dat u bloed krijgt van een betrouwbare bron, anders verdere complicaties zou kunnen plaatsvinden, bijvoorbeeld wanneer je het verwerven van de ziekte van iemand die gedoneerd onrein bloed.
  • Geneeskunde om pijn te verlichten. Dit geneesmiddel kan u helpen voorkomen of overwinnen van de kortademigheid incidenten. Alvorens deze geneesmiddelen, controleert u de juiste dosering, en zo veel mogelijk te maken voorafgaand overleg met uw arts.
  • Zuurstof. Uw arts kan u adviseren om zuurstof te gebruiken om u te helpen bij gelegenheden waarin u problemen ondervindt of kortademigheid met ademhalen. Gebruik de zuurstof zoals voorgeschreven door uw arts.
  • Fysiotherapie. Kijk voor een fysiotherapeut, want je moet doen herleven en versterken van uw verzwakte spieren. Door dit te doen, zal je verlichten uw huidige pijn. Het is ook een manier om het ontvangen van een of andere vorm van ontspanning die het mogelijk maken je lichaam beter te laten functioneren.
  • Ademtherapie. Vraag advies of instructies over hoe om goed te ademen, en te leren technieken over hoe je met de ademhaling te gaan tijdens de aanvallen van kortademigheid.

In de meeste gevallen

In de meeste gevallen, zou personen die lijden aan kortademigheid gewoon negeren dit probleem te geloven dat het alleen maar zal voorbij gaan. Deze complicatie kan leiden tot verergering of complicaties van de huidige situatie zelfs leiden tot de dood. Het is derhalve van belang dat als je last van kortademigheid of benauwdheid u medische hulp te zoeken.

In de meeste gevallen. Rode bloedtransfusies.
In de meeste gevallen. Rode bloedtransfusies.

Je moet jezelf maken van medische hulp, vooral als je pijn op de borst bij de moeilijkheden met ademhalen merken, moeite bij het slapen liggen, sputum verkleurd of vergezeld met bloed, hoge koorts, een snelle ademhaling en ontsteking van uw enkels of kuiten.