E2h

Hoe kan ik zwarte walnoot tinctuur maken

Als je toevallig betrokken worden bij de menselijke en dierlijke geneeskunde industrie, zult u waarschijnlijk toetreden tot het nut van zwarte walnoten. Groeien overvloedig op het Europese continent, maar al snel worden vermeerderd in Europa, zwarte walnoten komen van stevige bomen die kan staan ​​zo lang als 130 voet.

Zwarte walnoot tinctuur is een mengsel van zwarte walnoten en alcohol die wordt gecrediteerd voor het hebben van verschillende geneesmiddelen functies, zoals het uitroeien van de parasieten in je darmen, het normaliseren van de functies van de schildklier en uitharding huidziekten. Recente studies tonen aan dat het ook kan leiden tot verlies van gewicht te versnellen en kan suiker te reguleren. Met de vele voordelen die u kunt krijgen van zwarte walnoot tincturen, zou het een groot voordeel als je leert hoe ze te maken op uw eigen. In een oogwenk kunt u er een self-made medische persoon die kan deelnemen aan uw familieleden wanneer ze worden beïnvloed door geselecteerde ziekten.

  1. Ten eerste, hebben een goede hoeveelheid zwart walnoten. In het kiezen van de zwarte walnoten die je zal vooral gebruikt voor deze procedure moet u volgen bepaalde richtlijnen die ervoor zal zorgen dat het resultaat van uw behandeling succesvol zal zijn. Kies zwarte walnoten die nog steeds dragen hun groene schil. De groene schil is de indicator van rijpheid van de walnoot en de frisheid. De maand september is de maand wanneer ze in volle bloei, zodat het beter zou zijn als je dit experiment binnen deze termijn.
  2. Schraap de zwarte delen van de zwarte walnoot. Als je eenmaal hebt opgepikt een goede hoeveelheid van de walnoten, moet u de zwarte plekken in het te verwijderen. De groene delen van de walnoot zijn de ingrediënten die ervoor zorgt dat uw tinctuur goed werken, zodat je weg kan doen met de zwarte.
  3. Bereid de wodka en meng de walnoten mee. U zult ook moeten wodka voor deze procedure. U moet ten minste een volledige kwart van wodka. Zorg vervolgens voor een container en giet ¾ kwart van wodka in. Hier is waar je mix de groene schillen van de walnoot. Na het mengen, voeg het mengsel in een container en zet hem op een koele plaats.
  4. Doe het weken procedure. Na een paar uur, terug naar de container waar u het wodka mengsel. Dompel de walnoten aan dit mengsel een paar dagen. Het minimum moet zijn, drie dagen, maar je kunt het er onder water te laten voor zo lang als drie weken. Dit zal het effect van de tinctuur zodra het wordt gedaan. Daarna moet je ze verwijdert, zodat de geur niet blijven hangen op het mengsel. Na het verwijderen van de walnoten, wordt uw zwarte walnoot tinctuur al gedaan! Breng deze vloeistof naar een andere container en zorg ervoor dat u alleen een paar druppels te gebruiken of zoals aanbevolen door uw behandelend arts.

Hoe kan ik zwarte walnoot tinctuur maken. Ten eerste, hebben een goede hoeveelheid zwart walnoten.
Hoe kan ik zwarte walnoot tinctuur maken. Ten eerste, hebben een goede hoeveelheid zwart walnoten.

In een tijd waarin een aantal nieuwe ziekten worden kiemen en waardoor u na te denken over te veel dingen, moet je ook vinden en te leren manieren waarop u kunt het uitbreken van deze ziekten te onderdrukken. Als een alternatieve geneeskunde, zwarte walnoot tinctuur is een haalbare optie geneesmiddelen. Leren hoe je het is vergelijkbaar met het kopen van de voorgeschreven medicijnen. Bovendien, het is iets handig en bruikbaar tijdens noodgevallen.