E2h

Hoe kan ik zelf - hypnose te doen

Zelfhypnose is een van de dingen die je kunt doen om uw lichaam en geest te ontspannen. Dit zal u helpen met je onderbewuste geest. Dit is ook een goede zaak te doen voor stress. Als je altijd gestrest met je werk en je een pauze nodig, zelf-hypnose is een ding om te doen om voor u te voelen verjongd. Volg de stappen hieronder om te weten hoe zelf-hypnose te oefenen:

Hoe kan ik zelf - hypnose te doen. Materialen die u nodig hebt.
Hoe kan ik zelf - hypnose te doen. Materialen die u nodig hebt.

  • Materialen die u nodig hebt. Je zult sommige items moet om de stemming en je voelt je kalm en ontspannen te helpen. De dingen die je nodig hebt zijn aromatherapie kaarsen, ontspanning cd's en een comfortabele stoel.
  • Voorbereiding. Kijk voor een goede locatie waar er geen afleiding en is er een minimale licht. Plaats uw stoel in dat gebied. Bereid uw muziek en het licht een paar kaarsen. Ga op de stoel en zoek een positie waar u zich het meest comfortabel. Je kunt je benen over elkaar of gewoon rechtop zitten. Het is aan jou.
  • Ontspanning. Ontspan je lichaam en geest als je eenmaal hebt gevonden een comfortabele positie. U kunt ervoor kiezen om weg te gaan je ogen open of dicht zijn. Adem in en adem uit terwijl u zich concentreert op je ademhaling. Dit zorgt ervoor dat u in een ontspannen toestand en leeg je geest met onnodige gedachten.
  • Wees je bewust van je hartslag. Je zult in staat zijn om uw hartslag te voelen als je volledig ontspannen. Voel het ritme van uw hart, terwijl in-en uitademen langzaam. U bent nu een met jezelf en volledig bewust van je lichaam. Voel je energie stromen door je hele lichaam van je hoofd tot aan je tenen.
  • Herhaal je mantra. Herhaal een positieve mantra voor jezelf wanneer je voelt ontspannen. Het kan alles wat je wilt, zolang het een positieve toon moet zijn. Als u om het even welke persoonlijke doelen, denk aan enkele van de kwaliteiten die je nodig hebt om dat doel te bereiken. Overtuig jezelf dat je deze kwaliteiten hebt en herhaal dit om jezelf over en voorbij. Je leert je onderbewustzijn positief te zijn.
  • Voel de muziek. Voordat het beëindigen van uw sessie, concentreren op de ontspannende muziek die wordt afgespeeld en zijn er een mee. U opent uw ogen na een tijdje. Dit beëindigt uw zelf-hypnose-sessie.


Dit zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt zelf-hypnose te oefenen. De stappen zijn heel eenvoudig, maar het kan moeilijk zijn voor u om zich te concentreren en te ontspannen jezelf de eerste paar keer. Net als alles, zelf-hypnose vergt oefening om te beheersen. Doe dit een paar keer per week om uw zenuwen te kalmeren. Na elke zelf-hypnose-sessie, vindt u uw lichaam en geest ontspannen en je krijgt ook een positieve houding die u zullen helpen omgaan met de stress van het leven. U vindt er ook dat het een beetje makkelijker om elke keer te ontspannen. Om u te helpen de eerste paar keren dat je dit doet, wilt u misschien een zelf-hypnose cd waar iemand kunnen sturen wat je moet doen terwijl je aan het doen van de activiteit aan te schaffen.