E2h

Hoe kan ik vet met behulp van machines met gewichten te verbranden

Eten is de brenger van calorieën in je lichaam. Hoe meer je eet, hoe meer calorieën je brengen inch Nu is het een kwestie van hoeveel calorieën je verbrandt om de hoeveelheid vetten en calorieën u inch tegen te gaan Dus de eenvoudige vergelijking is calorie in-take moet worden afgetrokken door de calorie- take-out, om te bepalen of u het vet of niet te houden.

Een manier om ervoor te zorgen dat je meer calorieën te verbranden is het gebruik van machines met gewichten. Met behulp van machines met gewichten helpt u uw hartslag te houden aan een ideaal 60 tot 80 procent. Hier zijn enkele tips over hoe om vet te verbranden met het gebruik van machines met gewichten.

  • Burning tools. Voordat u begint weg te branden vet en calorieën zorg ervoor dat je de juiste versnelling om dat te doen. U moet uitrusting zoals machines met gewichten rekenmachine en het gewicht machines. Als u zowel, kunt u klaar om gewicht te verliezen het gebruik ervan.
  • Nummer crunches. Op deze manier van het verliezen van vet, wetende dat uw vitale nummers is het halve werk. Begin met het krijgen van uw maximale hartslag. De formule voor de maximale hartslag is: 220 minus uw leeftijd. Voor mensen die 30 jaar oud, hun maximale snelheid is 190. Voor mensen die zijn 25 jaar oud, hun maximale snelheid is 195. Enzovoort, enzovoort.
  • Aantal crunches deel twee. Weten wat uw maximale hartslag is niet genoeg. Het kennen van de low-end van uw doelgroep hartslag is net zo essentieel. Om de lage kant van uw ideale hartslag te krijgen, vermenigvuldig je maximale hartslag met 0,60. A 190 maximale hartslag zal een 114 low-end hartslag. Kennis te nemen van deze nummers. Het is het beste dat je ze noteren en bewaar het op een plaats waar zij niet gemakkelijk worden misplaatst.
  • Gezonde nummers. Na het verwerven van uw maximale hartslag en low-end hartslag, moet u ook het identificeren van uw high-end hartslag. De high-end hartslag kan worden verworven met deze eenvoudige vergelijking: Maximale hartslag, vermenigvuldigd met 0,80. A 190 maximale hartslag zal een 152 low-end hartslag. Net als de andere twee vitale nummers, moet de high-end tarief ook opgemerkt en noteerde ter referentie.
  • Precies goed in het midden. Nu is het tijd om het gewicht machine te gebruiken. Maar het gebruik ervan is niet zo eenvoudig als het krijgen van in en tillen weg. Nee, dat zou niet goed zijn. Vooral als u zich richt verliest calorieën en vet. De juiste manier is om te verblijven binnen de doelstelling van uw hartslag het bereik tijdens het werken in het gewicht machine. Om een ​​duidelijk idee te krijgen als je werkt in de juiste range, moet u een voorlopige lift routine uit te voeren. Til gewichten op een bedrag dat u goed bent en niet duwen te veel gewoon nog niet. Dan na 15 herhalingen, controleer uw pols om uw hartslag te krijgen.
  • De puls. Om uw hartslag te krijgen, zet je vingers op de top van een slagader. Gedurende tien seconden tellen de nummers van puls je krijgt. Vermenigvuldig het bedrag zes. Als het resultaat te laag is in vergelijking met uw streefpercentage, verhoging van het bedrag van de gewichten. Als het echter te groot is, verminderen de hoeveelheid gewichten. Als het binnen bereik is, kunt u gebruik maken van dezelfde gewichten.

Hoe kan ik vet met behulp van machines met gewichten te verbranden. Aantal crunches deel twee.
Hoe kan ik vet met behulp van machines met gewichten te verbranden. Aantal crunches deel twee.

Het verbranden van vet met het gebruik van gewichten is geen rocket science. Het is makkelijk als je weet waar je op moet zoeken en hoe goed doen.