E2h

Hoe kan ik TMJ pijn te verlichten

TMJ, of temporo-mandibulaire gewricht stoornis, heeft vele oorzaken

TMJ, of temporo-mandibulaire gewricht stoornis, heeft vele oorzaken. Het TMJ is gelegen op de kruising van de bovenkaak (maxilla) en onderkaak (onderkaak). Omdat de TMJ wordt vaak gebruikt elke dag, het is aan slijtage onderhevig en dat kan pijn veroorzaken scheuren. TMJ pijn varieert van hoofdpijn tot oor symptomen zoals oorpijn, tinnitus, of een gevoel van volheid in het oor. Duizeligheid en crepitaties, een krakend of crinkling geluid in het oor, komen ook vaak voor. Onvermogen om de mond zeer breed en pijn te openen bij het kauwen kunnen de symptomen van TMJ ook.

Te verlichten TMJ pijn, is het belangrijk om de oorzaak te isoleren

Te verlichten TMJ pijn, is het belangrijk om te isoleren van de oorzaak. Een veel voorkomende oorzaak van TMJ is tandenknarsen. Veel mensen malen hun tanden 's nachts, hetzij van stress of uit gewoonte, het dragen van beneden het kraakbeen in het gewricht in de tijd. Om de pijn van TMJ gerelateerd aan bruxisme (tandenknarsen) te verlichten, een acryl apparaat gemaakt om te passen over de tanden kan worden voorgeschreven. Dit voorkomt dat onbewuste tandenknarsen, en kan gewoon gedragen worden 's nachts of dag en nacht.

Nagels bijten

Hoe kan ik TMJ pijn te verlichten. Tmj, of temporo-mandibulaire gewricht stoornis, heeft vele oorzaken.
Hoe kan ik TMJ pijn te verlichten. Tmj, of temporo-mandibulaire gewricht stoornis, heeft vele oorzaken.

Bijten nagels, kauwen op potloden, of enige andere activiteit die constant beweegt je kaak krachtig kan veroorzaken TMJ. Het openen van uw mond te wijd te gapen of te eten kan stress het gewricht. Leren om stress te beheren door middel van biofeedback technieken of ontspanning kan helpen verlichten TMJ pijn en krampen in de spieren. Het vermijden van kaak stress kan ook helpen verlichten TMJ pijn. Mensen met TMJ moet stoppen met kauwgom en vermijd voedsel dat moeilijk te kauwen. Tegelijkertijd, passieve gezamenlijke oefeningen uitgevoerd als deel van therapie die helpen om de gezamenlijke en toename beweeglijkheid, moet gebeuren.

Dental malocclusies of vorige kaak fracturen kunnen leiden tot foutieve uitlijning van de kaken en ongelijke stress. Dental reparatie kan helpen in deze gevallen zoals occlusieve inrichtingen die over de tanden om de verplaatsing te corrigeren. Deze apparaten zijn duur, niet altijd gedekt door de verzekering, een last te dragen en niet altijd effectief, dus probeer dieetbeheer en stress versoepeling technieken.

Als spierkrampen rond de TMJ er de oorzaak van pijn

Als spierkrampen rond de TMJ veroorzaken pijn, gebruik van warmte en ijs therapie, maar ook anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals aspirine of ibuprofen, om te helpen TMJ pijn te verlichten. Gebruik ijs bij een verwonding of oplaaien eerste gebeurt, om zwelling en ontsteking die pijn veroorzaken te verminderen. Gebruik warmte als het gebied begint te genezen bloedstroom naar de omgeving. Spierrelaxantia kunnen ook ontspannen spieren spasmen.

Te verlichten TMJ pijn, is het belangrijk om de oorzaak te isoleren. Als spierkrampen rond de TMJ er de oorzaak van pijn.
Te verlichten TMJ pijn, is het belangrijk om de oorzaak te isoleren. Als spierkrampen rond de TMJ er de oorzaak van pijn.

Mensen met artritis kan ontwikkelen artritis in de TMJ. Anti-inflammatoire geneesmiddelen, samen met warmte en ijs therapie, kan helpen verlichten TMJ pijn bij mensen met artritis.

TMJ pijn is niet altijd gemakkelijk te verlichten. Het goede nieuws is dat de aandoening vaak is van korte duur als maatregelen worden genomen om de oorzaak te behandelen.