E2h

Hoe kan ik squat sprongen doen met gewichten

Het doen van een aantal oefeningen die bepaalde delen van het lichaam te richten is effectief voor versteviging en versterking van de spieren in een gebied. Een van de meest doeltreffende middelen om de uitoefening van uw billen, dijen en de kern is om te doen de kraakpanden. Als u al gebruikt om het doen van de kraakpanden die je kunt doen een aantal variaties. Het doen van squat sprongen met gewichten is een van de variaties van de standaard kraakpanden. Als u de instructies volgt goed, dan kunt u krijgen van de voordelen van het doen van squat sprongen met gewichten.
Hier zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt de squat sprongen met gewichten te doen:

  • Warming-up. Begin met een warming-up van uw lichaam voor de training. Het is belangrijk om dit te doen elke keer dat u uw oefening routine. Bij gebreke om op te warmen je lichaam kan leiden tot krampen en pijnlijke spieren. Doe wat rek-en strekoefeningen door het bereiken omhoog naar het plafond en bukken om uw tenen aan te raken. Buig van links naar rechts. Buig je knieën, zodat de spieren worden versoepeld.
  • Laat squat jumps. Heeft squat sprongen voordat u toevoegt enig gewicht. Het doen van de squat sprongen met gewichten onmiddellijk kan spanning op uw spieren en het kan te veel voor u zijn. Begin met het verhuren van uw lichaam wennen aan de bewegingen van squat jumps. Sta met je voeten ongeveer 6 centimeter uit elkaar. Buig naar een kraakpand en een houding vinden die voor u comfortabel is. Buig je ellebogen als je hurken te helpen je evenwicht te bewaren. Spring omhoog met de kracht uit je benen. Als je land, zorg ervoor dat je eindigt in de het hurken positie net als jij begonnen. Doe dit een paar keer voor een paar dagen tot je went er wel aan.
  • Gebruik dumbbells. Voeg dumbbells aan je sprong squat routine als je al gebruiken om het te. Begin met halters dat een minimaal gewicht, zoals 5 pond te dragen. of 8 pond. Met behulp van zwaar gewicht kan stress je arm spieren en ligamenten scheuren. Dit kan ook leiden tot ongevallen als je net begint. Grip een halter in elke hand en houd de dumbbells in de voorkant van je borst met uw grepen naar elkaar toe. Laat het springen kraakpanden net zoals je voorheen deed.
  • Herhalingen. Laat je lichaam wennen aan de oefening tijdens de uitvoering van de dumbbells. U kan het gewicht van de halters die je bij je hebt na een paar weken. Een andere optie die je hebt is om te blijven dragen minimaal gewicht voor de halters, maar het aantal sets dat je doet toenemen.


Hoe kan ik squat sprongen doen met gewichten. Warming-up.
Hoe kan ik squat sprongen doen met gewichten. Warming-up.

Dit zijn de instructies over hoe u kunt doen de squat sprongen met gewichten. Het is verstandig om eerst uw arts te raadplegen voordat u begint met het doen van deze oefeningen. U kunt ook werken met een fitness trainer om ervoor te zorgen dat u de juiste houdingen tijdens de oefeningen te doen. Er zijn vele andere workout routines die je kunt doen met een halter. Kijk wat oefening video's online of aankoop workout DVD's om te zien wat andere soorten oefeningen die je kunt doen.