E2h

Hoe kan ik spierpijn te verlichten met een bal

Als een drukke werknemer

Als een drukke werknemer, kunt u verschillende soorten van het lichaam pijnen van alle taken die je doet. Twee meest voorkomende problemen die u kunt krijgen van het werk en stress zijn rugpijn en pijnlijke schouders. De meeste van de tijd, een eenvoudige over-the-counter medicatie of actuele zalven en smeersels doet de magie, maar soms het enige wat je hoeft te doen om je lichaam te verlichten van pijn is een eenvoudige massage. Echter, niet iedereen heeft de tijd om een ​​fatsoenlijke massage. Allemaal hetzelfde, er is een makkelijkere optie als de "bal massage." In feite, kunt u dit doen in het comfort van uw eigen huis of werkplek. Alles wat je nodig hebt is een bal en een vastberaden jou.

  • De eerste moet u beschikken over een muur om mee te werken. Sta rechtop met je rug tegen de muur, maar laat een paar centimeter van de ruimte, zodat u makkelijk de bal tussen uw lichaam en de muur. Daarna bepalen welk deel van uw lichaam heeft de massage. U kunt dit doen op uw schouderbladen, op uw bovenrug en ruggengraat, of ergens anders, afhankelijk van het getroffen gebied.
  • Als je klaar bent het vinden van het gebied te masseren, de bal tussen je "massage spot" en de muur. Lean op de bal, zodat het zal druk op uw spieren. Begin met een lichte druk op uw spieren door zachtjes te drukken en het rollen van de bal door gewoon het bewegen van je lichaam. Het beheersen van de bal precies gaan waar het moet kan een ontmoedigende taak zijn in het begin. Maar ja, zal de praktijk brengen grote effecten voor zover het beheersen van de bal gaat.
  • Het is mogelijk dat de milde druk niet gemakkelijk verlichten van de pijn, vooral als het is dat ernstig. Hiervoor kunt u beginnen met het uitoefenen van een beetje extra kracht op het getroffen gebied. Geleidelijk doen dit om ervoor te zorgen dat het niet zal de spier pijn doen. Een goede zaak om te onthouden is dat het zeker zal een beetje pijn doen omdat je masseren een pijnlijke deel van je lichaam. Het enige verschil is dat de pijn zal geleidelijk worden verminderd als u het juiste te doen.
  • U kunt ook gebruik maken van verschillende maten van de bal om te zien welke bij je past en geven u een optimale verlichting. Probeer eerst kleinere ballen. Als de kleinere ballen zijn niet van plan enig goed is voor u, verschuiven naar een grotere bal. Doe dit totdat je tevreden bent met het resultaat. De regel van de duim is dat als je het gevoel een goede pijn gewoon gaan vervolgens in op, maar als je voelt niets goeds over de pijn, dan zou het beter zijn om te stoppen.


Hoe kan ik spierpijn te verlichten met een bal. De eerste moet u beschikken over een muur om mee te werken.
Hoe kan ik spierpijn te verlichten met een bal. De eerste moet u beschikken over een muur om mee te werken.

Het komt allemaal neer op de kracht van je geest op het onderscheiden pijn van gemak. Dat voel gemak, zelfs als uw lichaam alle versleten is al met het gebruik van een bal. Laat je beste schot over het gebruik van een bal met een sterke geest die denkt van verlichten van de pijn.