E2h

Hoe kan ik spataderen te behandelen met kruiden

Spataderen kunnen optreden

Spataderen kunnen optreden, zelfs als de gezondste persoon op aarde. Dit zijn geen tekenen van ongezondheid maar kan tekenen van andere factoren zoals normale zwangerschap, overgewicht, en opstaan, zitten of kruisen van de benen voor een lange tijd. Na lelijke aderen kan niet altijd worden vermeden, maar in ieder geval, ze kunnen altijd worden behandeld. Er zijn bepaalde kruiden die worden gebruikt voor de behandeling en het beheer van spataderen. Gebruik de volgende kruiden en je zal er zeker weer om je benen laten zien:

  • Pine bark (Pinus pinaster). Uittreksel uit pijnboomschors bevat flavonoïden, die anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen hebben. Er zijn verschillende merken van dit extract van de maritieme pijnboom. Een van de meest populaire merken is de Pycnogenol, waarvan is aangetoond dat door tal van studies om spataderen te behandelen. Gebruik product of andere pijnboomschors extract product volgens de instructies van de fabrikant.
  • Toverhazelaar (Hamamelis virginiana). Dit kruid is een populair ingrediënt in actuele anti-spatader oplossing. Extracten van toverhazelaar kan ook intern worden genomen en de doelstelling van de spataderen vanaf daar. Het is mogelijk omdat het kruid bekend effectief te zijn in het versterken van de bloedvaten.
  • Paardenkastanje (Aesculus hippocastanum). Verschillende studies hebben al bewezen de effectiviteit van dit kruid voor de behandeling van spataderen. In een van deze studies, hebben 240 proefpersonen, die last hebben van spataderen, zijn effectiviteit bewezen. De ene groep kreeg extract van dit kruid elke dag. Een andere groep droeg kousen die dezelfde kruidenextract hebben. Een andere groep kreeg een placebo. De studie liep gedurende 12 weken en daarna degenen die nam het extract en droeg de compressiekousen hebben verminderd spataderen. Deze studie toonde aan dat de paardenkastanje de verbinding, genaamd de escine, is een goede venotonic, een eigenschap die de toon van aderen verbetert. Daarnaast wordt de escine bekend om zijn anti-inflammatoire en anti-oedeem eigenschappen.
  • Butcher's bezem (Ruscus aculaetus). Dit is een van de oudste kruiden gebruikt voor de behandeling van spataderen. In feite zijn de Europeanen bekend voor het gebruik van Butcher's bezem-extract om uitpuilende aderen te verhelpen. Het extract kan intern worden genomen of worden uitwendig en krijg hetzelfde effect. Dit kruid is effectief omdat het actieve bestanddeel ruscogenin dat werkt als een anti-inflammatoire en vasoconstrictor verhelpen. Verschillende studies hebben al aangetoond dat het kruid de effectiviteit is verder dan alleen bijgeloof. Maar het moet worden genomen samen met hesperidine of vitamine C voor een beter resultaat. Deze twee kunnen verbeteren de ader van de gezondheid.
  • Gotu kola (Centella asiatica). Uittreksel uit dit kruid heeft 70 procent van de triterpenic zuur, dat is een bekend ingrediënt voor de bestrijding van spataderen, veneuze insufficiëntie, en cellulitis. Naast deze voordelen, kan het nemen van Gotu Kola extract ook het verbeteren van de weefselstructuur, verminderen sclerose of verdikking van weefsel, en het verbeteren van het bloed klap. Het kruid extract kan de behandeling van spataderen door het verbeteren van het weefsel verbindingen rond zwakke aderen. Op deze manier, de uitpuilende aderen te krijgen betere ondersteuning en kan goed functioneren.


Hoe kan ik spataderen te behandelen met kruiden. Pine bark (pinus pinaster).
Hoe kan ik spataderen te behandelen met kruiden. Pine bark (pinus pinaster).

De kruiden die hierboven genoemd zijn alleen de meest populaire kruiden gebruikt voor de behandeling van spataderen. Als geen van hen is effectief voor u, probeer dan de niet-zo-bekende kruiden zoals bosbessen, cayennepeper, ginkgo biloba, druivenpitten, en boekweit. Probeer over-the-counter actuele oplossingen ook. Raadpleeg onmiddellijk een dermatoloog in het geval geen van de kruiden en andere remedies kunnen behandelen uw spataderen. Misschien is uw toestand is te veel voor een milde oplossingen. De dermatoloog zal weten wat de beste oplossing voor uw spataderen.