E2h

Hoe kan ik 's nachts eten te controleren

Als mensen zich uitleven door 's nachts eten

Als mensen zich uitleven door 's nachts eten, worden ze zetten hun leven op het spel. Nacht eetstoornis of 's nachts eten is een gevaarlijke gewoonte dat wordt een groot obstakel voor het verliezen van gewicht. Dit komt omdat wanneer je eet 's nachts, zal uw lichaam niet in staat zijn om effectief te breken het voedsel dat je eet, wat leidt tot een ophoping van vetafzettingen in je lichaam.

Voor sommige mensen

Voor sommige mensen, het breken van deze gewoonte is een zeer zware taak, omdat ze vaak gaan op een eetbui wanneer ze het gevoel gestresst of depressief. U moet echter niet vergeten dat het niet onmogelijk is om een ​​slechte gewoonte te doorbreken. Je hoeft alleen maar dingen langzaam te nemen om ervoor te zorgen dat u wennen aan het regime moet je doorlopen om je 's nachts voedingsgewoonten te controleren.

Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw voorliefde voor 's nachts eten te regelen:

  • Begrijp de oorzaak van deze slechte gewoonte. Er is een reden waarom je verworven deze gewoonte. Als je een manier vinden om een ​​beter over de onderliggende oorzaken waarom mensen de behoefte voelen om binge te begrijpen, dan zul je een betere controle over de factoren die deze gewoonte leiden hebben. Besteed een paar uur van uw tijd in het uitvoeren van een onderzoek over 's nachts eten. Het kennen van alle feiten die ervoor zorgen dat uw gewoonte zoals stress, depressie, psychische aandoeningen en trauma geeft je een kans om weg te blijven van situaties die zal leiden tot 's nachts eetgewoonten.
  • Meer informatie over de symptomen van nachtelijke eten. Een van de redenen waarom mensen niet op zal ingaan is hun gebrek aan kennis over de tekenen dat aan deze voorwaarde manifesteren. Maak een poging om meer te leren over de symptomen van de nacht eetstoornis. De meeste mensen die verworven deze gewoonte hebben de eetlust niet over een paar uur na het ontwaken in de ochtend en eet meer voedsel tijdens midnight snack dan ze doen tijdens etenstijd. Ze hebben ook een harde tijd in slaap te vallen en het onderhoud van hun slaap. Als ze genieten van hun nachtelijke voeding gewoonte, voelen ze zich angstig, onrustig en gestrest. Vaak duurt twee maanden of langer voor een persoon om dit patroon stellen. Weten al deze symptomen krijgt u een steviger greep op jezelf elke keer dat ze manifesteren.
  • Lees meer over de technieken die u kunt gebruiken om uw probleem aan te pakken. Meer te leren over de verschillende technieken die u kunt gebruiken kan u verschillende opties om dit probleem op te lossen. Raadpleeg een specialist die besteedde veel van zijn tijd aan de studie nacht eetstoornis om te leren over de verschillende manieren waarop u kunt deze aandoening te benaderen. Het verwerven van een lidmaatschap van een forum vol met mensen die deze aandoening ook krijgt u meer inzicht over deze gewoonte. Een groot voordeel hiervan is de emotionele steun die u krijgt van mensen die precies weten wat je doormaakt.
  • Leer om jezelf af te leiden. Leren hoe je af te leiden jezelf elke keer dat je het gevoel een drang om te gaan op een eetbui zal uw kansen te vergroten voor het overwinnen van deze gewoonte. Omring jezelf met dingen die gemakkelijk zal telkens wanneer de aandoening begint aan te vallen om je aandacht. Een goed idee is het plaatsen van strategisch verschillende objecten die je zal afleiden langs het pad naar uw koelkast. Een andere optie is om een ​​lijst van de activiteiten die je moet doen wanneer je jezelf toe te geven aan de drang om te eten.


Nacht eetstoornis is een groot obstakel te overwinnen

Hoe kan ik 's nachts eten te controleren. Begrijp de oorzaak van deze slechte gewoonte.
Hoe kan ik 's nachts eten te controleren. Begrijp de oorzaak van deze slechte gewoonte.

Nacht eetstoornis is een groot obstakel te overwinnen. Echter, elke man en vrouw kan deze hindernis bereiken met geduld en vastberadenheid. Volg deze stappen en jezelf omringen met mensen die u kunnen ondersteunen door deze beproeving zal ervoor zorgen dat in een mum van tijd, zult u niet langer de behoefte om te eten wanneer je het gevoel gestrest voelen.