E2h

Hoe kan ik problemen met de spijsvertering te genezen

Veel mensen lijden aan problemen met de spijsvertering

Veel mensen lijden aan problemen met de spijsvertering. In feite, 20% van de bevolking in de Europa alleen al lijdt aan deze ziekten. Eigenlijk kunnen deze gastro stoornissen worden vermeden als je de dingen die je kunt eten en hoeveel je kunt eten. Matiging is de sleutel tot uw maag stoornissen te houden onder wraps. Als u al problemen met de spijsvertering, alles wat je nodig hebt is een beetje vermijden, motivatie en actie en je jezelf kunt bevrijden van het drinken van te veel drugs of medicijnen zodra de pijn of symptomen ingesteld inch Hier zijn een aantal overwegingen die u moet nemen om uw spijsvertering te genezen problemen:

Hoe kan ik problemen met de spijsvertering te genezen. Op elke omstandigheid.
Hoe kan ik problemen met de spijsvertering te genezen. Op elke omstandigheid.

  • Let op wat je eet. Vermijd voedsel dat vet en hebben een hoge mate van olie en vet, omdat deze niet gemakkelijk oplossen in je maag. Het resultaat van deze schiet zuur tot uw slokdarm voering die is slechts een klein dun spier scheiden van uw slokdarm van de dunne darm. Dit zal automatisch leiden tot brandend maagzuur en pijn. Als u gastro-oesofageale reflux of GERD, moet u voorkomen dat de vette voedingsmiddelen en degenen die zijn gebakken. In plaats van het eten van vette voedingsmiddelen, ga dan voor de voedingsmiddelen die nuttig zijn bij het verwijderen van toxinen uit uw lichaam zoals vezels verrijkte voedingsmiddelen. Dit voedsel groep omvat volkoren brood, groenten, bonen en zelfs tortilla's.
  • Ja, het is waar dat melk is goed voor je gezondheid en het is een goede bron van calcium, maar als je maagklachten, kan het niet aan te raden om volle melk te drinken. Volle melk verhoogt u zuurniveau productie en is niet aan te raden voor mensen met een sterke spijsverteringsproblemen. Als u wilt dat uw maag problemen te genezen, niet gelijk aan zuur-producerende vloeistof zoals volle melk. Natuurlijk moet je nog steeds calcium in je lichaam, zodat je kunt magere melk of vet-vrije melk of yoghurt drinken. Als deze melkproducten nog steeds uw maag van streek, genoegen nemen met calcium supplementen.
  • Op elke omstandigheid, vermijd koolzuurhoudende frisdrank en alcohol. Alcohol en koolzuurhoudende dranken te produceren zuur dat zou voorkomen dat uw maag problemen om te genezen en ze kunnen leiden tot meer problemen met de spijsvertering ook. Als u wilt frisdrank drinken, kunt u drinken matig en spaarzaam.
  • Niet een maaltijd overslaat, is het raadzaam dat u kleine porties van de maaltijd in een dag te eten. U kunt eten een lichte snack in tussen uw maaltijden, maar niet proppen jezelf. Uw spijsverteringskanaal kan niet genezen sneller als je het spul met voedsel dat het niet kan geleidelijk verteren. Drink veel water voor het spoelen van de gifstoffen in je maag en zou een goede regelmatige stoelgang te verbeteren.

Dit zijn enkele eenvoudige regels die je moet onthouden naast het niet eten van vet voedsel, het eten van meer vezels, niet drinken volle melk, het vermijden van alcohol en frisdrank en niet het overslaan van een maaltijd, je moet niet vergeten om geen snack of een maaltijd te eten twee uur voor het naar bed gaan. De kans dat het voedsel wordt verteerd 's nachts zijn slank sinds je spijsverteringskanaal vertraagt ​​de spijsvertering als u slaapt.