E2h

Hoe kan ik pijnlijke spieren masseren

Spieren kunnen pijn en worden pijnlijk om verschillende redenen

Spieren kunnen pijn en worden pijnlijk om verschillende redenen. Je zou kunnen hebben geduwd jezelf een beetje te hard tijdens het spelen van een sport, of overwerkt uw spieren tijdens het werken in de fitnessruimte. In veel gevallen wordt spierpijn veroorzaakt door slechte houding en spanning. Wat de reden die ervoor zorgde dat de spieren pijn te doen en worden pijnlijk, kun je je spieren, of die van een andere persoon te masseren, om de pijn te verlichten.

Hoe kan ik pijnlijke spieren masseren. Massage een been door het voorzichtig te aaien van enkel tot dij met je handen.
Hoe kan ik pijnlijke spieren masseren. Massage een been door het voorzichtig te aaien van enkel tot dij met je handen.

Wat je nodig hebt:

  • De persoon met pijnlijke spieren
  • Kussen
  • Verwarmingskussen
  • Massage olie of lotion

Gebruik een verwarming pad op te warmen en losser van de spieren in het getroffen gebied, zodat hij klaar is voor de massage. Vervolgens knijp de spier gebied dat doet pijn voor het aanbrengen van massage olie of lotion. Gebruik ook een kussen om de massage comfortabeler. Merk op dat je een aantal van deze technieken een paar keer of via een aantal minuten te herhalen.

Het masseren van de benen en dij. Laat de persoon te gaan zitten en te ontspannen hem-of haarzelf voor je, volg dan deze instructies:

  • Massage een been door het voorzichtig te aaien van enkel tot dij met je handen, en je hebt je vingers uit te strekken in tegengestelde richting terwijl u op het. Breng meer neerwaartse druk bij het bereiken van de dij. Dan, beroerte af van uw dij naar de voeten.
  • Ga zitten in de voorkant van de persoon. Buig het been die u masseren op kniehoogte, plaats de voet op je dij om het te ondersteunen, dan is uw handen rond de achterkant van de kuit. Draai de spieren door het draaien van je handen in tegengestelde richting als u wring de spier. Ga deze techniek tot aan de knie.
  • Met het been nog steeds gebogen, kneed de achterkant van de knie en dij. U kunt dit doen door te drukken en knijpen met uw duim en wijsvinger op de spieren, starten vanaf de knie en werk je weg naar de top van de dij. Schuif dan je hand naar beneden om de lengte van het been om opnieuw te beginnen.

Het masseren van de armen en biceps

Spieren kunnen pijn en worden pijnlijk om verschillende redenen. Ga zitten in de voorkant van de persoon.
Spieren kunnen pijn en worden pijnlijk om verschillende redenen. Ga zitten in de voorkant van de persoon.

Het masseren van de armen en biceps. Voer een wrijving wrijven met je handen over de biceps en het bovenste deel van de arm die u masseren met een snelle beweging. Dan, langzaam en stevig beroerte uw handen van de pols tot aan de schouders en schuif je hand weer naar beneden naar de pols opnieuw te beginnen.

Het masseren van de rug. Laat de persoon die u masseren liggen gezicht naar beneden, en volg de onderstaande instructies:

  • Gebruik uw duimen en vingers om de spieren kneden over de schouders, bovenarmen en rug. Stevig slag van onder een van de schouderbladen tot de andere schouder aan weerszijden meerdere malen. Voer vervolgens een wrijving wrijven over het gehele gebied dat u had gekneed.
  • Voer een ontspannen up-and-down pummeling beweging met je vuisten over de bovenste van de persoon terug. Doe hetzelfde techniek op de spieren tussen de heupen en dijen. Doe dan palm slagen over de gebieden die u hebt pummeled over.
  • Stroke de bovenrug met uw handpalmen door te drukken tussen de schouderbladen, dan naar de toppen van de armen, over de schouder toppen, de zijkanten van de hals, dan terug naar de uitgangspositie. Voer vervolgens een draaiende beweging met je handpalmen vanaf onder de schouderbladen, dan verhuizen ze naar de top van de armen, en waaieren je handen uit naar de start.

Na een massage, vraag de ontvanger om te ontspannen voor een paar minuten, om zijn spieren de tijd te geven om te rusten. Als je zelf masseren uw spieren, kunt u dit doen op het comfort van uw kamer bij het huis, uw bureau, of zelfs de auto tijdens het verkeer.