E2h

Hoe kan ik oogdruppels toe te passen

Voor de behandeling van een aantal oogaandoeningen, zoals droge ogen

Voor de behandeling van een aantal oogaandoeningen, zoals droge ogen, roodheid, zwelling, afscheiding uit de ogen of toedoen, allergieën, enz., zouden de mensen liever gebruik oogdruppels dan overleggen met hun arts voor een recept. De meeste oogdruppels zijn over-the-counter drugs, wat betekent dat u ze kunt kopen bij de apotheek zonder toestemming van uw arts. Bepaalde oogdruppels kan echter niet worden verkregen zonder voorschrift van uw arts - vooral die medicijnen ontwikkeld voor oogziekten of aandoeningen zoals Lumigan, Isotine en Xalatan, die behandelingen voor glaucoom.

Hoe kan ik oogdruppels toe te passen. Voor de behandeling van een aantal oogaandoeningen, zoals droge ogen.
Hoe kan ik oogdruppels toe te passen. Voor de behandeling van een aantal oogaandoeningen, zoals droge ogen.

Het belangrijkste om te onthouden over oogdruppels is dat voorgeschreven of niet, ze zijn geneesmiddelen die kunnen leiden tot bijwerkingen. Het maakt niet uit hoe klein het bedrag van de oogdruppels je in je ogen, het geneesmiddel dringt je bloedbaan door het passeren door de slijmvliezen van de ogen, de traanklieren of scheur drainagesysteem en de neus. Dat kleine hoeveelheid van het geneesmiddel in uw bloed kan leiden tot nadelige effecten op andere delen van uw lichaam. Chloramphenicol wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door een bepaald soort bacteriën. Hoewel dit geneesmiddel kan over-the-counter worden gekocht, is het sterk aan te raden om met uw arts te raadplegen om specifiek advies vragen als deze drug kan leiden tot ernstige bloed problemen als ze niet goed beheerd. Systane voor droge ogen, Tobradex op zwelling en Patanol voor jeuk en waterige ogen zijn ook nonprescription medicijnen die het beste met uw arts verleende voor het aanbrengen.

Hoe past u uw oogdruppeloplossing is ook van cruciaal belang voor het bereiken het effect ervan. Voor de juiste toepassing, hier zijn eenvoudige tips.

  1. Het is aangeraden om uw handen te wassen voor en na het aanbrengen.
  2. Houd uw hoofd achterover en met de vrije hand, trek zachtjes het onderste ooglid om een ​​zakje te vormen.
  3. Zorgvuldig Plaats de druppelaar boven je oog zonder het aanraken van de tip tegen welk deel van je oog.
  4. Knijp zachtjes tot een daling in het onderste ooglid los te laten.
  5. Sluit je ogen voor een moment dan knippert een paar keer.
  6. Mocht u een andere drop, doe dezelfde stappen.
  7. En ja, voordat je al deze stappen, controleer dan eerst de vervaldatum van de oogdruppel.

Voor het gebruik van oogdruppels

Voor het gebruik van oogdruppels. Als u last doordringende pijn na het gebruik van oogdruppels.
Voor het gebruik van oogdruppels. Als u last doordringende pijn na het gebruik van oogdruppels.

Voor het gebruik van oogdruppels, zorgvuldig onderzoeken de labels voor specifieke richtsnoeren voor indicatie, dosering en toediening. Daar kunt u ook andere factoren overwegen waard voordat u de oplossing. Contra-indicaties zijn bijvoorbeeld zeer belangrijk om te controleren als u misschien allergieën moeten sommige medicijnen, voedsel of andere stoffen. Ook kunt u het nemen van andere medicijnen of voedingssupplementen, die kunnen interageren met uw oogdruppeloplossing.

Als u last doordringende pijn na het gebruik van oogdruppels

Als u last doordringende pijn na het gebruik van oogdruppels, is het het beste om te stoppen met uitstellen van een bezoek aan uw arts. Hoewel het handig en goedkoper is om oogdruppels te gebruiken voor een snelle verlichting, zijn sommigen van hen alleen aanbevolen voor gebruik op korte termijn of u kunt een andere vorm van het oog probleem met regelmatige toepassing te ontwikkelen. De eenvoudige irritatie, droogheid, pijn, zwelling of vervaging van uw ogen kan mogelijk symptomen zijn van een aantal acute ziekten die kunnen meer nodig dan oogdruppels voor de behandeling zoals chirurgie, transplantatie of alternatieve therapie. Het spelen arts op jezelf is niet de moeite waard als je zicht op het spel staat.