E2h

Hoe kan ik neti pot oplossing te maken

De neti is een populaire oplossing voor het reinigen van de neusholte

De neti is een populaire oplossing voor het reinigen van de neusholte. Als je een verstopte neus hebt, kon je een hele opluchting dat kan het opruimen van uw neusholte veilig en effectief. Dat is de reden waarom het gebruik van een neti pot te reinigen de neusholte wordt steeds meer en meer populair over de hele wereld.

De neti maakt gebruik van een neti pot en een neti pot is een container die een vloeibare oplossing voor uw neusholte te spoelen heeft. Dit wordt vaak aanbevolen voor mensen die verkouden zijn, sinus problemen en verstopte neus. Deze praktijk is ontstaan ​​uit India en werd zeer populair vanwege de praktische voordelen die het biedt.

Het belangrijkste gebruik is om de neusholte te reinigen, maar anders dan dat, het kan ook helpen een persoon te voorkomen de ontwikkeling van andere medische aandoeningen zoals sinus-infectie, astma, bronchitis en andere bovenste luchtweginfecties. Het kan ook helpen bij het verlichten van migraine en andere mentale spanning.

Deze procedure maakt gebruik van een speciale pot

Hoe kan ik neti pot oplossing te maken. Vul de neti pot met water.
Hoe kan ik neti pot oplossing te maken. Vul de neti pot met water.

Deze procedure maakt gebruik van een speciale pot, de neti pot, om het gemakkelijker te gieten in de nasale doorgang. Het komt in verschillende vormen, maar hebben meestal dezelfde grootte om het voldoende hoeveelheid water te houden. Er zijn een aantal neti pot pakketten beschikbaar voor u om te kopen waar een neti pot en een gepoederde oplossing is opgenomen. Wanneer u de pot hebt, kunt u kopen de oplossing voor uw verstopping te verwijderen.

De neti pot oplossing kan zeer effectief zijn in het behandelen van de verstopte neus, maar als je neti pot oplossing pakketten kijken in winkels of winkels, je zou interesse verliezen in het kopen van een vanwege de prijs.

Als u wilt om jezelf te redden van de aankoop van dure neti pot oplossing pakketten, kunt u altijd een thuis. U vindt alle ingrediënten die je nodig hebt in uw keuken om de oplossing zelf te maken.

Het maken van een neti pot oplossing is vrij eenvoudig. Volg gewoon deze eenvoudige stappen en bespaar jezelf van een verstopte neus.

  • Vul de neti pot met water. Zet acht ons water in de neti pot. Zorg ervoor dat het water warm is en dicht bij de temperatuur van uw lichaam. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het water dat u gebruikt schoon is. U kunt gebruik maken van gedistilleerd water of gefilterd water voor uw neti pot oplossing.
  • Voeg 1 theelepel zout. Gebruik niet-gejodeerd zout voor de neti pot oplossing. Dit soort zout kan worden gekocht in vele supermarkten. Meng het in het water en los geheel.
  • Voeg ½ theelepel bakpoeder. Na het oplossen van het zout in water, voeg de baking soda aan de oplossing. Zorg ervoor dat het volledig oplost ook.


De neti pot is bewezen dat een effectieve manier van reiniging en verheldering van de neusholte zijn. Dat is waarom als je wilt om te gaan met uw verstopte neus meteen en economisch dan kun je proberen het maken van uw eigen neti pot oplossing voor uw verstopte neus te wissen.

Neti is een zachte, veilige en economische manier om je neusholte reinigen, maar voordat je gebruik maken van de neti pot, zorg ervoor dat je weet hoe het te gebruiken rechts om te voorkomen dat verdere problemen. Volg de juiste procedure van het doen van deze techniek om in staat om uw neusholte reinigen effectief en veilig.