E2h

Hoe kan ik natuurlijk de behandeling van een zonnebrand

Wanneer de zomer rolt

Wanneer de zomer rolt, kunt u er zeker van zijn dat het krijgen van een kleurtje op het strand kan niet ver achter. Helaas, omdat de zomer is een leuke activiteit na de andere, veel mensen vergeten om hun sunblock retoucheren en eindigen met vreselijk zonverbrande huid. Maar goed dat er zijn vele manieren om zonnebrand te behandelen. Als u liever om het te doen op de natuurlijke manier, hieronder zijn de stappen over hoe je die pijnlijke zonnebrand te behandelen.

Hoe kan ik natuurlijk de behandeling van een zonnebrand. Geef melk van magnesia een keer te proberen.
Hoe kan ik natuurlijk de behandeling van een zonnebrand. Geef melk van magnesia een keer te proberen.

  • Geef melk van magnesia een keer te proberen. Neem een ​​kijkje op uw medicijnkastje en kijk of je hebt Melk van Magnesia stuks voorradig. Dit is waarschijnlijk een van de beste oplossingen die u zich wenden tot pijnlijke zonnebrand. De elementen in de melk van Magnesia zal afkoelen heet, zonverbrande huid, zodat u niet zal worden gehinderd door. Gebruik deze door, staande in uw douche of bad, en het gieten van de melk over de zonverbrande delen van uw lichaam. U kunt ook giet het over je handpalm en wrijf als lotion. Als het wrijven van de melk van magnesia op uw huid is ongemakkelijk voor je zonnebrand, mag u een watje, giet de melk van magnesia aan, en zachtjes op de zonverbrande gebieden wrijven. Laat het drogen voor een beetje, vóór het opzetten van een zachte shirt. Dit ontlast zonnebrand en is perfect voor als je klaar bent om naar bed te gaan. Spoel je lichaam in de ochtend.
  • Neem een melkbad genieten. Maak je geen zorgen, je zal geen gebruik maken van up liter verse melk om dit te doen. Koopt gewoon een aantal niet-vette melkpoeder. Vul je bad met warm water, en meng in ongeveer drie kopjes van de melkpoeder. "Roer" het water in het bad tot het poeder volledig is opgelost. Geniet van je lichaam in het bad voor ongeveer een half uur om de jeuk en de pijn van de slechte verbranding door de zon te verlichten. Deze melk bad weken kan eigenlijk ook hydrateren je huid, dus doe het vaker, om te genezen uw huid gedroogd van de zonnestralen.
  • Geniet van een cheerio bad. Je hoorde dat recht, uw ontbijt favoriete ook kan werken als een zonnebrand reliever. Graag hoe een havermout bad kunnen jeukende en schilferige huid te verlichten, Cheerios ook kalmeren zonnebrand. Voeg eenvoudig twee kopjes Cheerio in uw blender en mix tot ze vermalen tot een fijne en poederachtige textuur. Vul je bad met warm water en voeg het poeder Cheerios in. Meng goed. Geniet gedurende ongeveer 30 minuten en geniet van hoe het uw pijnlijke zonnebrand verlicht. Wanneer u het bad leeglopen, zorgen ervoor dat u een mesh afvoer installeren, dus stukjes van Cheerios zal niet verstoppen je pijpen.
  • Spreid wat mosterd. Voor snelle oplossingen voor zonnebrand in kleine gebieden, zullen sommige mosterd helpen. Niet alleen zal mosterd steken verlichten, zal het ook voorkomen dat u het ontwikkelen van blaren op uw huid. Gewoon wrijf de mosterd op het getroffen gebied, en laat het drogen. Uw huid krijgt een gelige tint, maar je zult zeker genieten van het rustgevende effect van deze specerij.


Op het einde

Op het einde, de beste manier om zonnebrand te behandelen is om gewoon vermijden. Zorg ervoor dat u sunblock toepassen voordat het doorbrengen van een dag in de zon. Retouch zo vaak als je kunt, en controleer om te zien of uw sunblock al is verlopen, alvorens het te gebruiken.